promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi a síron túlra üzen volt férjének, megosztó poszttal borzolja a kedélyeket
Borítókép:  Profi
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi legújabb posztja saját maga szerint is megosztó, teljesen kitárta a szívét a szépséges özvegy.

Az Apák napja kishanánkban a júniusi hónap 3. vasárnapjára esik, melyet idén 18-án ünnepelhettek azok a szerencsések, akiknek még életben van az édesapjuk.

Eme megható ünnep alkalmából Berki Mazsi is klaviatúrát ragadott és megható poszttal éltette az életében fontos szerepet játszó férfiakat.

Instagramra kitett posztját saját maga is azzal kezdi, hogy a tartalom, amiről ír, sokak számára megosztó lehet, azonban fontosnak tartja, hogy ilyen módon mondja el érzéseit és fejezze ki háláját az arra érdemeseknek.

Az első képen a híresség édesapja szerepel, akivel vitáktól nem mentes viszonyáról ír, azonban minden szavából süt a szeretet, a tisztelet és a hála, amit erőskezű szülője iránt érez.

A második kép élete megkerülhetetlen szereplőjét ábrázolja: Berki Krisztiánt, akit tragikus hirtelenséggel ragadott el tőle a sors, félárvaként hagyva csodálatos, akkor még csak fél éves kislányukat. Krisztiánról a rengeteg rossz híresztelés mellett egy dolog vitathatatlan és köztudott volt: csodálatos apuka, akinek a gyermekei boldogsága mindennél előbbre való volt.

A harmadik kép pedig egy új szerettét ábrázolja: új párja látható rajta, kislányával, Emmával a kezében, akinek állítása szerint rengeteget köszönhet és többször nyilatkozta már, hogy Krisztián küldhette őt neki az égből és nem titkolja, hogy ő segített neki a mérhetetlen fájdalom feldolgozásában, társként pedig teljes mértékben tud rá támaszkodni.

Mazsi igen megosztó személy a közösségi médiában, sokan szeretik, azonban sokan valódi ellenségként tekintenek rá, így határozottan meglepő az, hogy a kommentek között szinte kivétel nélkül pozitív és bátorító hozzászólás: sokak támogatják abban, hogy talpraálljon és büszkén vállalja fel új párkapcsolatát, hiszen fiatal és nem élhet le egy egész életet gyászolva.

Itt pedig megtekinthetitek a megható képsorokat, az összeállításban tényleg minden férfi szerepel, aki valaha fontos volt a barna szépségnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás