promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi fürdik a luxusban, a kocsija árából több lakásra is futná egy átlagembernek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián özvegye továbbra sem szorítja háttérbe a fényűző életet.

Tavaly rengeteg embert ledöbbentett, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. A megosztó híresség karrierje a büntetőfékezéses eset után kezdett el végleg szétesni, de influenszerként ettől még talpon maradt.

A gondok záporesőként érkeztek, így nem csoda, hogy a stressz alaposan bekebelezte. A kapcsolatát később el is kezdte rendbe tenni Berki Mazsival a halála előtt, látszólag sikeresen. A celeb ugyebár két gyereket hagyott hátra.

Berki Mazsira elég sokan kiakadtak, mert úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepel a címlapokon, ráadásul rengeteg támadást is kap a kommentelőktől. Bár az utóbbi időben úgy néz ki, hogy kezdik elengedni ezt a témát az idő múlásával.

A fiatal anyukát az üzletember szerelme tényleg igyekszik a tenyerén hordozni. A sajtóban néha felröppen egy-egy hír, hogy Zoltán és Berki Krisztián özvegye szakítottak, de ezek általában alaptalanok. A megosztó celeb azért is kezdett Székesfehérváron új életet, mert a vállalkozó ott él.

A luxusutak és a drága holmik persze csak a kezdet volt. Berki Mazsi nem járhat akármivel, így a párja meglepte egy Mercedes AMG GLS-sel, ami nagyjából 80 millió forintba kerül. Ebből ugyebár egy átlagember több lakást, vagy házat vesz magának.

Egy Mercedes AMG GLS-t jóval olcsóbban is be lehet szerezni, de a Blikk úgy tudja, hogy Mazsi autójába gyakorlatilag minden extrát beszereltek, ezért is kerül ennyibe. A bulvárlap egyik informátora látta már Mercedes Maybachból is kiszállni, szóval nem ez lehet az egyetlen luxusautó a garázsban.

Berki Mazsinak fontos, hogy megbízható autó volánja mögött üljön, mivel rengeteg időt van úton. Budapesten kívül Kecskemétre is gyakran látogat haza a családjához, és a Balaton is biztosan az útitervek között lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás