promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi a vadonatúj, hatalmas melleivel felrobbantotta a netet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag az özvegy Mazsi az új barát kedvéért vállalta a megműtött melleket és szájat.

Vége a találgatásoknak: a legújabb fényképek már egyértelműen bizonyítják, hogy Berki Mazsi megműttette a melleit, és jóval nagyobbra cserélte a már korábban sem elhanyagolható méretű testrészeket. A külsejére mindig is adó celeb-asszonyság már évek óta részese a hazai bulvármédiának, ám viharos és olyannyira sokat kritizált élete érdekes fordulatokat kezd vételezni. Ugyanis korábban inkább csak díszletként, egyfajta másodhegedűsként szuperált Berki Krisztián mögött,  ám a néha focista és szélhámos üzletember immár egyre inkább kezd a múlt homályába veszni. Az egykori showman tavaly elhunyt, ám szerencsére Renátát nem emésztette fel a gyász és a szomorúság. 

Még télen híreztünk arról is, hogy Mazsi immár új hódolójával és annak baráti körével tartott egy távol-keleti irányba tartó repülőre. Ott pedig kisebb fajta botrány okoztak, ami már csak azért sem meglepő, mert egyes médiumok szerint az új párkapcsolat több szempontból is párhuzamba állítható a régivel. Állítólag az új barát még külsőre és stílusban is kimondottan hasonlít Berki Krisztiánra. Sőt, még baráti kapcsolat is volt a férfiak között. 

Mazsi a jelek szerint nagyon is szeretne az új szerelme kedvére tenni, ugyanis az egy gyermekes anyuka kimondottan szemrevaló melleket, és csókos szájat csináltatott magának a láthatóan hozzá kezekkel.

Arról igazából még mindig nincs pontos információ, hogy mennyit is kóstált a beavatkozás (amit nagy jó eséllyel a hódítója állhatott), illetve, hogy mekkorát is nőttek a keblei. Renáta asszony még hetekkel ezelőtt, a Galaxis Őrzői 3 mozipremierjén jelent meg először a nagynyilvánosság előtt az melleivel, illetve nem is olya régen, az új Halálos iramban vetítésén is tiszteletét tette. Egyelőre a televízióban viszont kevesebbet láthatjuk, így csak remélni tudjuk, hogy hamarosan elvállal valamilyen szereplést a hangos dobozban is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás