promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsinak kegyetlen harcot kell vívnia, hogy ne tegyék lapátra – a szerelme exe ördögi tervet eszelt ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi kapcsolatát próbára fogja tenni az, hogy a szerelmének az exe bármit megtesz, hogy visszaszerezze Zoltánt.

Berki Krisztián mindössze 41 évesen, tavaly tavasszal hunyt el. Később ugyebár kiderült, hogy a magyar híresség halálát hirtelen szívmegállás okozta. A celeb karrierje a büntetőfékezéses eset után kezdett el végleg szétesni, de influenszerként ettől még talpon maradt. A kapcsolatát később el is kezdte rendbe tenni Berki Mazsival a halála előtt, látszólag sikeresen, de az biztos, hogy voltak gondjaik.

Berki Mazsira persze elég sokan kiakadtak, mert úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepel a címlapokon, ráadásul rengeteg támadást is kap a kommentelőktől.

A fiatal anyukát az üzletember szerelme tényleg igyekszik a tenyerén hordozni, és a múltkor egy közös családi nyaraláson is részt vettek. Mindig röppennek fel pletykák, hogy Mazsi és Zoltán szakítottak, és ez most sem volt másképp.

A székesfehérvári üzletember exe nem olyan rég egy olyan fotót posztolt, amin bejelölte Zoltánt. A Tények kiszúrta, hogy egy kommentelő rá is kérdezett, hogy az üzletember akkor már nincsen együtt Berki Mazsival, amit az egykori barátnő egy lájk jellel nyugtázott is. A képet ide kattintva tudjátok megnézni.

Mazsit valószínűleg eléggé kiboríthatja, hogy Zoltán régi párja ilyen ördögi trükkökkel teszi próbára a kapcsolatukat. Állítólag nem ez az első alkalom, hogy az exbarátnő olyan képet tesz ki a Facebook-oldalára, mintha ismét együtt lenne az üzletemberrel.

A ravasz hölgy úgy néz ki mindent meg is fog tenni azért, hogy visszahódítsa Berki Mazsitól az egykori párját. Volt már olyanra példa, hogy az exek a féltékenységükkel valóban tönkre tudtak tenni egy új kapcsolatot, szóval Mazsinak nagy türelme lesz szüksége, hogy ezt kezelni tudja.

Berki Krisztián özvegye közben Székesfehérváron kezdett új életet. Ugyebár nem csak a környezetváltozás miatt költözött oda, hanem a jelenlegi kedvese, Zoltán is ott él.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás