promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrendítő dolog történt Berki Krisztián sírjánál – valaki nagyon azt akarja, hogy visszatérjen a celeb
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi közben ugyebár teljesítette Berki Krisztián utolsó kívánságát.

Anno nagyon sok embert ledöbbentett a hír, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. A tragédia a híresség 9. kerületi otthonában történt, amikor a kislánya is ott volt. Óriási traumát jelenthetett az akkor még kilenc éves gyereknek, hogy ő talált rá Berki holtestére a reggeli ébredés után.

Berki Krisztiántól május 26-án vettek végső búcsút a Farkasréti temetőben. A celeb egyik kívánsága az volt, hogy ha meghal, akkor mindenki fehérben érkezzen, mivel nem akart gyászos hangulatot a temetésén.

Berki Krisztián a halála előtt úgy tervezte, hogy gyerekeknek szánt webshopot indít, amit 14 hónappal a halála után meg is valósított Berki Mazsi és az egyik közös barátjuk. Az özvegyet persze azóta már betámadták azzal, hogy ebben is csak a haszonszerzést nézi.

Berki Mazsira alapból elég sokan kiakadtak, mert úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepel a címlapokon, ráadásul rengeteg támadást is kap a kommentelőktől. Bár az utóbbi időben úgy néz ki, hogy kezdik elengedni ezt a témát az idő múlásával.

Berki Krisztián 42 éves lett volna július elsején. Az elhunyt híresség édesanyja, Júlia természetesen kilátogatott a fia sírjához, akinek még mindig nem tudja feldolgozni az elvesztését.

„Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy nincs többé a fiam. Pedig nincs és nem is jön vissza soha már”

- nyilatkozta a Borsnak az édesanya, aki még süti sütésén is gondolkozott, de végül ilyen szentimentális ajándékot még sem akart végül kivinni a sírhoz.

A gyászoló anya azt is elárulta, hogy Berki Krisztián kedvence a cukros briós, és felidézte azt a pillanatot, amikor a híresség még nyolcévesen kapott egy BMX biciklit, vagy hatévesen egy Commodore 64 számítógépet. Berki Krisztiánból a végén még valamilyen számítógépes is lehetett volna, de inkább már akkor is a sportot választotta később.

„A fiam jelentette számomra a legnagyobb boldogságot, az elvesztése pedig a mérhetetlen fájdalmat”

- tette hozzá az édesanya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás