promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges kiakadást okozhat Berki Mazsi húzása, ezt nem gondolta át a luxusözvegy
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi olyasmit tett a kislányával, ami nagy felháborodást kelthet.

Berki Mazsi és a kis Emma között különleges anya-lánya kapcsolat van, hiszen nemcsak a boldogságot, de a szomorúságot is együtt élik meg. Berki Krisztián özvegye számára fontos, hogy kislánya már ebben a korban is tudja, hogy az édesapja nincs köztük, hanem őrangyalként vigyáz rájuk a mennyországból.

Mazsi elmondása szerint Emma nagyon ragaszkodik hozzá, látja rajta, hogy akkor boldog, ha vele lehet, éppen ezért egyre több anya-lánya programot csinálnak kettesben. Az édesanya úgy véli, hogy a gyerekek éreznek olyasmit is, amit a felnőttek már nem.

„Én sokszor sírtam a kislányom előtt, ha problémám volt, de olyan is előfordult, hogy csak ránéztem és tőle vártam válaszokat. Hiszem, hogy a gyerekek érzékelnek olyasmit is, amit felnőttként mi már nem. Amikor az apukája meghalt, elmondtam neki, hogy ő már a mennyországban van, sőt, azóta is beszélek vele időnként erről a témáról, amikor megkérdezem tőle, hogy apa szeret téged? Amire mindig helyesel. Úgy gondolom, Emma érzi, hogy az apukája őrangyalként vigyáz rá az égből, az anyukája pedig itt, a Földön gondoskodik róla”

- nyilatkozott a Blikk-nek Mazsi, aki természetesen nem egyedül foglalkozik Emmával, hiszen sokat segítenek neki a nagyszülők, és az új párjáról is azt mondja, hogy

valamelyest betölti az apa szerepet.

Berki Mazsinak nem csak anyaként kell helytállnia, nagyon sok munkája és ötlete van, amin éppen dolgozik, de nem titkolja, hogy az izgalmasabb projektekbe gyermekét is be szokta vonni. Most éppen a Balatonon voltak együtt egy divatfotózáson, amin Király Beáta alkalmi ruhakollekciójának bemutatásához álltak modellt. Ez persze megint csak meg fogja osztani az embereket, hogy Mazsi a kislányával együtt vállalta be a fotózást. Az özvegy nem tartozik az ország legkedveltebb celebjei közé, folyamatosan támadják őt, ez pedig pont egy olyan lépés volt tőle, amivel ismét olajat rakott a tűzre. Már most gyülekeznek felette a viharfelhők, az eredeti poszt alatt számos komment olvasható, amikben szidják őt.

Az édesanya elmondása szerint Emmának nagyon tetszett a fotózás, és ő is jól érezte magát, hiszen elégedett a kinézetével, és úgy érzi, 19 hónappal a szülés után a legjobb formáját hozza. Ugyanakkor még nem érte el a végső célját, továbbra is dolgozik azon, hogy a legtöbbet kihozza magából, de úgy érzi, már jó úton halad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás