promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolgot találtak Berki Krisztián sírján, gyalázatos állapotban van a néhai celeb végső nyughelye
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szégyen, hogy mi van Berki Krisztián sírjánál.

Lassan egy éve már, hogy Berki Krisztián meghalt 9. kerületi otthonában és eltemették a Farkasréti temetőben. Berki Mazsit sokáig támadták az emberek amiatt, mert nem volt hajlandó kilátogatni néhai férje végső nyughelyéhez, de nemrég azt mondta, hogy már a sírkövessel is beszélt.

A Blikk most kiment a temetőbe, hogy megnézze Berki Krisztián sírját, de változás azóta sem történt. Nemcsak, hogy a sírkő még mindig nincs a helyén, de a nyughely szörnyű, mondhatni megrázó látványt nyújt.

Szélhordta, legégett mécsesek, elszáradt virágok és koszorúk hevernek mindenhol, a sír közepén egy művirágokból összerakott dupla koszorú és egy mosolygó kismackó, míg a fejfán a temetésre készített csokrok és koszorúk megemlékező szalagjai lógnak. Jól látszik, hogy a sírt valószínűleg senki sem látogatta és tette rendbe a családból az elmúlt időszakban.

A lap megkereste Berki Krisztián édesanyját, hogy megkérdezzék, mi van a sírkővel.

„Néhány hete beszéltem Mazsival, aki elmondta, már beszélt a sírkövessel, készül a síremlék. Megkérdezte, nekem van-e valami kívánságom, de bevallom, nem akarok beleszólni...Jó ideje nem volt lehetőségem Budapestre utazni Krisztián sírjához, de az avatáson természetesen ott leszek. Hogy ez mikor lesz, nem tudom, egyelőre nem kaptam tájékoztatást”

- mondta Júlia asszony, akivel eleinte voltak nézeteltérései a menyével, de azóta már kibékültek Mazsival.

Egy újpesti kőfaragó-sírköves azt mondta, hogy a sírkő minőségétől és egyediségétől is függ, hogy milyen gyorsan készülhet el. Aki a legolcsóbb - ahogy ő fogalmazott -, "kínai bóvlit" szeretné, az akár 2-3 napon belül is megkaphatja a sírkövet, de a jóanyagból és egyedi igények szerint rendelt sírkövek akár 2-3 hónapig is készülhetnek.

„Az olcsóbb minőségű, importált sírkövek az utóbbi években elterjedtek, hiszen csupán 2-300 ezer forintba kerülnek. A minőségi, méretre vágott síremlék azonban 4-500 ezer forintba kerül, és akkor azzal a sírkövesnek még dolga van. Utóbbi esetben az összköltség bőven egymillió forint fölé tehető. Közös a fájdalom és a szomorúság, de síremlékállítási joga kizárólag a sírhely felett rendelkezőnek van, senki másnak”

- mondta a szakember.

Bár Júlia asszony elmondta, miért nem volt mostanában Berki Krisztián sírjánál, az rejtély, hogy az özvegye miért nem látogat ki a temetőbe, és teszi rendbe a nyughelyet. Bár az elmúlt hetekben teljesen lefoglalta, hogy különféle luxusutakra menjen el új szerelmével, akiről az a pletyka járja, hogy Mazsi mellplasztikáját is megfinanszírozta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás