promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan Sztárbox meccset írtak ki ma estére: Azahriah száll ringbe egy régi ellenfelével, most végképp pontot tesznek az ügy végére
Borítókép:  YouTube
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah már korábban birtokba vesz egy arénát, vajon ki lesz a győztes?

A népi humor nem a kíméletességéről híres, viszont szerencsére nem kötik a mainstream nyilvánosság korlátai, így a humor némileg szabadabban áramlik a nép ajkán. A Facebook, bár sok mindent cenzúráz, ennek a fajta a humornak az egyik leginkább használt platformja - tömegével válogathatunk meglehetősen furcsa eseményekből.

A mai nap nagy meglepetést keltett az internetezők körében egy estére beharangozott Sztárbox-mérkőzés (ha esetleg bejelentkeznénk, ITT megtehetjük). A hírességek egymással verekedésén alapuló műsor óriási sikerrel futott idén az RTL Klub-on, úgy tűnik, a magyar néplélek különösen vevő a formátumra - az egész biztos, hogy a lakosságnak még lettek volna jelöltjei, hogy kiket szeretnének látni a műsorban.

A Facebook humoros kedvű felhasználói ma estére a Papp László Arénába hirdettek meg egy olyan ökölvívó-mérkőzést, ami valószínűleg akkor is teltházas lenne, ha három egymást követő este is ez lenne a program: a kék sarokban Baukó Attila, vagyis Azahriah, a piros sarokban pedig Varga Márk, vagyis G.w.M lenne a feltételezett harcos.

A szervezők mindenre gondoltak, a digitális technológia segítségével még egy plakátot is hegesztettek az eseményhez, amin a két előadóművész elég szigorúnak tűnik, fekete bőrdzsekiben és napszemüvegben - ennek ellenére azért profi ökölvívónak nehéz lenne őket eladni, bár a Sztárbox sem feltétlenül a szakmaiságról szólt.

Némi pikantériát ad a dolognak, hogy Azahriah és G.w.M egykor sokat üzengetett egymásnak, nem éppen a legszívélyesebb módon, és ebből kifolyólag a rajongók közt is támadt némi ellentét, bár azért leginkább csak az interneten folyt a "harc" (elnézést kérünk a szóhasználatért minden jelenleg konfliktus-zónában tartózkodó katonától).

Az elég biztosan tűnik, hogy a kettejük közti népszerűségi versenyt Azahriah nyerte, akinek a népszerűségéhez fogható előadóművész nem igazán volt még Magyarországon, így már csak egy kérdés maradt: önök szerint ha fizikai síkra terelődne a két előadó közti ellentét melyikük jönne ki jobban belőle? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás