promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah üzenetét nem hagyta szó nélkül az ismert politikus, komoly kritikát kapott a triplázó énekes
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Párizsban járt az ősz, s vele megérkezett Azahriah is a franciákhoz. Arra azonban talán ő sem gondolt, hogy ilyen csattanós választ fog kapni az ezzel kapcsolatos instagram sztorijára.

Néha könnyen az az érzése támadhat az embernek, hogy Azahriah kiütötte Tóth Gabit a legtöbbeket foglalkoztató híresség képzeletbeli dobogójának legfelső fokáról, mikor bejelentette a dupla Aréna koncertet, amire később rá is rakott még egy lapáttal. Ez már olyan esemény, amit senki sem hagyhatott szó nélkül, a könnyűzene jeles és kevésbé jeles képviselőitől kezdve a miniszterelnökig rengetegen hozzászóltak az Azahriah-jelenséghez, ezek közül némelyikről mi is beszámoltunk korábban.

Nekünk főleg Széll Tamás megjegyzése tetszett, aki sokkal szakmaibb oldalról közelítette meg a dolgot, de hasonlóan járt el Kovács Kati is. Tamás kommentárja különösen megszívlelendő, érdemes végighallgatni akár az egész beszélgetést is:

Most azonban, hogy már mindenki elmondta a véleményét arról, hogy mit gondol az énekesről és a tripla Aréna koncertről, a cirkusz érdekesen folytatódik. Baukó Attiláról eddig is tudni lehetett, hogy egy nonkonformista figura, éles társadalomkritikájának rendszeresen hangot is ad, és valójában nagyon nehéz lenne bármilyen kurzusba is besorolni, pontosan azért, mert nem tartozik kurzusokhoz. Igaz ez akkor is, ha nem túl bújtatott iróniával fogalmaz meg kritikát, mint történt az legutóbb, mikor Párizsban járt. A francia fővárosban olyan plakátokat látott kiragasztva a metróban, amin egy tütüt viselő férfi látható.

Az énekesnek más se kellett több, minthogy megossza ezt a "sokkoló esetet" egy instagram sztoriban, amiben a Mi Hazánk Mozgalmat szólította meg. A párt elnöke pedig kapva kapott az alkalmon, és TikTok-on reagált is a megszólításra:

Ha az ember az Azahriah-jelenséggel kapcsolatban szólal meg, késélen táncol, mivel két évvel azután, hogy a palacsintafesztiválos toi toi wc-s mutatvány még kiakasztotta a közvéleményt, mostanra valahogy pont az ellenkező pólusra tevődött az általános vélekedés. Egy politikusnak pedig mindig szem előtt kell tartania ezt is, úgyhogy Torockai is csak odáig merészkedik, hogy kibontja a sztori kapcsán a politikai nézeteit, utána pedig

gratulál Azahriah sikereihez!

Ám a felvételt fontos üzenettel zárja: a sikertől még senki sem lesz tévedhetetlen.

Itt tehát egy nagyon finomra hangolt összefeszülésnek lehetünk a tanúi, hiszen egyértelmű, hogy a két férfi világlátása igencsak távol esik egymástól. Nem ez az első eset, hogy a politika magához öleli az Azahriah-jelenséget, igaz a miniszterelnök sokkal kevésbé volt direkt, igaz neki nem mondott köszönetet instagram sztoriban az énekes:

Azahriah egyébként nem csak a tripla koncertjével és a beszólásával került mostanában a figyelem középpontjába, hanem azzal is, hogy ő énekli a jelenleg is futó Valami Amerika sorozat főcímdalát, ami igencsak jóra sikerült, itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás