promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor sem hagyta szó nélkül Azahriah sikerét: félreérthetetlen üzenetet küldött a miniszterelnök
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah zenéjére tiktokolt a miniszterelnök. Úgy tűnik Orbán Viktor szimpátiáját is elnyerte a fiatal magyar tehetség.

Aligha van Magyarországon ma olyan személy, aki még nem hallott volna Azahiahról, polgári nevén Baukó Attiláról. A még mindig csak 21 éves fiú napjaink igazi szupersztárja, jövőre pedig triplakoncertet ad a Puskás Arénában, így nem csoda, hogy még Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is felfigyelt rá.

Október 23-án Orbán Viktor rendhagyó módon ezúttal nem Budapesten tartott beszédet, hanem Veszprémben. Az eseményre egyébként kizárólag előzetes regisztrációval és karszalaggal lehetett bejutni, ám a Blikk kiszúrta, hogy az eseményről közzétettek egy rövid videót, Orbán Viktor TikTok-csatornáján. A bejegyzéshez pedig csak annyit írtak, hogy

Teltház megint

A "telház megint" kifejezést látva pedig ki gondolna másra, mint arra, hogy ez egy utalás Azahriah elképesztő sikerére. A fiatal rapper először azzal keltett feltűnést, hogy pillanatok alatt elfogytak a jegyet az Arénás dupla koncertjére, amit azonnal megfejelt egy harmadikkal. Múlt hét szombaton a tripla telt ház is meglett, közben pedig tömegével jelentek meg is jelentek a jegyűzérek, akik jóval drágább áron árulják a jegyeket.

Azahriah sikere jól láthatóan Orbán Viktor is megihlette legújabb TikTok-videóját látva, melyben ő is büszkén emeli ki a veszprémi teltházas koncertjét. Ha pedig ez nem lenne elég, a videó alá Azahriah és Desh „Rampapapam” című számát vágták be, Azahriah művészneve pedig a tagek között is szerepel, így teljesen egyértelmű az utalás napjaink legsikeresebb fiatal előadójára. 

Azahriah körül egyébként az utóbbi időben forr a levegő. Legutóbb például Zalatnay Sarolta dícsérte sajátos módon a fiatal tehetséget:

Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam. 

Ebből gondolhatnánk azt is, hogy Cini kritizálta a népszerű előadót, ám épp az ellenkezőjéről van szó. Elmondása szerint ugyanis még vokalistaként is szívesen fellépne a fiú koncertjén, bármennyire is meglepő ötletnek tűnik is ez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás