promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Sarolta is felszállt az Azahriah vonatra, magához hasonlította a fiatal fiút
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah tripla Aréna koncertje nem csak a rajongókat tartja lázban, hanem a zenészeket. Most éppen Zalatnay Cini szólalt meg az ügyben.

 

Azahriah napok óta lázban tartja az egész országot. Először azzal keltett feltűnést, hogy pillanatok alatt elfogytak a jegyet az Arénás dupla koncertjére, amit a fiatal fiú megfejelt egy harmadikkal. Szombaton a tripla telt ház is meglett, de közben tömegével jelentek meg a jegyűzérek, akik jóval drágább áron árulják a jegyeket.

A Magyar könnyűzene kiválóságai, népszerű előadói közben egymás után szólaltak fel, hogy bizony új király született, le kell borulni Azahriah előtt, mintha csak valamiféle szimpátiaversenybe csöppentünk volna, mindenki ezzel próbált bekerülni a hírekbe.

Volt azonban olyan is, aki kritizálta az énekest, de egy biztos: bárki, aki nyilakozott az ügyben, az legalább egy újságcikk erejéig megint reflektorfényt kapott. Majka, GwM, de még a Quimby is nyilatkozott, elismerték Baukó Attila érdemeit, akit egyébként korábban nem csak Azahriah művésznéven ismerhetett a fiatal internetes generáció, hanem Paul Street nevű youtuberként is, aki videóiban válogatott érdekességeket dolgozott fel.

Legutóbb Zalatnay Sarolta szállt fel az Azahriah vonatra, a következőképpen nyilatkozott a BORS újságírójának:

"Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam."

Ebből még azt hihetnénk, hogy Cini kritizálja a roppant népszerű előadót, azonban ilyesmiről szó sincs. Épp ellenkezőleg, valójában még vokalistaként is szívesen fellépne a fiú koncertjén, bármennyire képtelen ötletnek tűnik is ez  a 75 éves énekesnőtől, akinek az életéről a közeljövőben filmet terveznek forgatni, a közelmúltban pedig fontos szerepet játszott egy magyar filmben is, az Űrpiknikben.

"Pont azt a merészséget hozta, amit mi léptünk meg annak idején, amikor a tánczenéből átvezettük a közízlést a beat korszakba."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás