promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka mennydörgő szavakat fogalmazott meg Azahriah koncertjével kapcsolatban, a magyar zenészeknek is nekiment a fiatal miatt
Borítókép:  TV2Play/Sztárban Sztár
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah a népszerűség okán sokszor támadások célpontja, ám most váratlan helyről álltak ki mellette.

A hazai sajtóban sokat szerepelt Azahriah csörtéje G.w.M-el. A két előadó közt hosszú ideig ment az üzengetés, bár Azahriah ssem támadott vissza direkten, inkább burkolt üzenetet küldött. A számháború most eldőlni látszik: a fiatal, mindössze 21 éves Azahriah jövőre dupla-koncertet ad a Puskás Arénában. Ilyen szintű helyszínen csak a legnagyobb, A-kategóriás produkciók szoktak fellépni, de itthon sokszor még világsztárok is maximum a Papp László Sportarénába szoktak fellépést szervezni.

A fellépésre szinte pillanatok alatt elfogytak a jegyek, sokan már pár perccel az értékesítés megkezdése után sem tudtak jegyet venni, a beépített számoló tízezres nagyságrendű sorbanállót jelzett. G.w.M ezzel szemben első budapesti nagykoncertjét egy 1250 fő befogadására alkalmas helyszínen hirdette meg. Enek hátterében azonban eltérő zenei stílusuk is állhat, az Azahriah által képviselt, gitárokra épülő dallamos pop-hiphop szélesebb körben népszerű, mint a gengszter-rap. Ennek ellenére úgy tánik Azahriah legújabb rajongója nem más, mint az ózdi hős, Majka,

A borsodi fenegyerek nyilatkozata alapján Azahriah 21 évesen történelmet ír, és mindenkinek lenne tőle mit tanulnia a szakmában. Elmondta, hogy léptek már fel egy helyszínen a 21 éves sztárral, és hogy a gyerekei is rongyosra hallgatják a dalait.

Kikelt azok ellen is, akik úgy próbálnak fennmaradni a szakmában, hogy sikeres előadókat pocskondiáznak, és évek óta egyhelyben toporognak, mert a közönség nem kíváncsi rájuk. Ezzel szemben Azahriah csak a zenével törődik, és bár a botrányok nem kerülték el teljesen, ennek ellenére elsősorbn zenészként szerepel a köztudaatban, nem ült fel a celeb-vonatra, nem látjuk TV-műsorokban, inkább gitárral a kezében.

Mi itt a szerkesztőségben nagy figyelemmel követjük Azahriah pályafutását, többen közülünk rajongónak mondhatók. A novemberben európai turnéra (aminek előadásai szintén teltházasak) indul előadónak képességei alapján minden lehetősége megvan arra, hogy világsztárrá váljon, és mi nagyon szurkolnk is neki, hogy ez sikerüljön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás