promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah súlyosan odapörkölt, nem szeretné ezt még egyszer meglátni
Borítókép:  Azahriah official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azahriah főleg a rajongókat figyelmeztette, hogy ne lépjék át ezt a határt.

Anno Azahriah nevét még az is megismerte, aki nem követte annyira a magyarországi rapper pályafutását. Az igazi botrány akkor robbant ki körülötte, amikor kiderült, hogy egy mobilvécé mögött szeretkezett az egyik rajongójával. A botlása és a lebukása elég komoly sajtóvisszhangot hozott neki, ami adott egy kis szelet a vitorlájának is.

Más kérdés, hogy ezt a dolgot a rajongók már régen elfelejtették, vagy nem igazán akarnak foglalkozni vele. Botlása több előadónak is volt az életében, és a többség inkább azt helyezi előtérbe, hogy Azahriah milyen zenéket, koncerteket tesz az asztalra.

A 21 éves énekes tavaly a Sziget fesztiválon is megcsillogtatta a tehetségét, és bebizonyította, hogy ha kell, akkor a Papp László Arénát is meg tudja tölteni. Azahriah koncertjei továbbra is teltházasak, és imádják őt a fesztiválokon.

Sokan elismerik, hogy ilyen fiatalon, ekkora karriert tudott kiépíteni. A tehetségére még általában azok is felnéznek, akiknek alapból nem jön be az a zenei stílus, amit a magyar előadó képvisel.

A rajongók élvezik Azahriah minden koncertjét, és a többség ugyebár felvételeket is szokott készíteni a telefonjával. Az előadó és a menedzsmentje azonban kiakadt, mert akadnak olyanok, aki gyakorlatilag a teljes fellépést felveszik, és azokat feltöltik a YouTube-ra. Azahriah elmondta, hogy ezeket a felvételeket törölni fogják, ahogy eddig is, és senki ne töltsön fel ilyet.

„Az az igazság, hogy jó, hogy ha nincsenek fent teljes koncert videók, mert lehet, hogy van olyan rész, amit nem akarok, hogy kint legyen, vagy elb*szok valamit...”

- magyarázta a szokásos laza stílusában Azahriah.

Az előadó mindenestre hozzátette, hogy a YouTube-ra ettől függetlenül mindenki nyugodtan töltsön fel videókat a bulikról, csak a teljes előadást ne tegyék fel a rajongók.

Ez persze érthető is, mert nem is képviselik azt a minőséget, amit Azahriah és a csapata töltenek fel a videómegosztókra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás