promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah karórája olyan olcsó, hogy még zsebpénzből is meg lehet venni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába Azahriah az ország egyik legfelkapottab előadója, nem kell neki luxuskaróra, hogy jó legyen a kedve.

Azahriah már jó ideje a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, de a legtöbben valószínűleg akkor hallották először a nevét, mikor kirobbant a ToiToi vécés botránya. Tavaly valaki felvette őt, ahogy egy mobiltoalett mögött megcsalja a párját egy másik nővel, ez pedig akkora port kavart, hogy hetekig csak ez folyt a csapból – de az előadó semmit sem veszített a népszerűségéből, sőt, azóta csak nagyobb sztár lett.

Nemrég teltházas koncertet adott Azahriah a Papp László Sport Arénában, ez pedig hatalmas teljesítmény, főleg, hogy a híresség jelenleg mindössze 21 éves, szóval előtte az egész világ és az élet. Rengeteg helyre hívják őt és valószínűleg elég jól keres a fellépésekkel, sok pályatársa ilyenkor már rég ékszereket, luxuskocsikat, drága karórákat vásárol magának az összeszedett pénzből – de úgy tűnik, hogy az utóbbi nem csábítja az énekest.

Nemrég megkérdezték a Beszéljünk órákról szakértőjét, hogy Azahriah milyen karórát viselt, miközben Osváth Zsolt műsorában szerepelt a ZSHOW time csatornán. Sokan azt hitték, hogy majd kiderül, hogy egy méregdrága ketyegőt villantott a fiatal előadó, de végül nagyot koppantak ezek az emberek, ugyanis egyáltalán nem erről van szó, sőt.

Azahriah egy A168-as, vintage Casio órát viselt, ami egy rendkívül olcsó darab, hiszen nagyjából 25 ezer forintba kerül – vagyis akinek tetszik, az szinte zsebpénzből vehet magának egy pontosan ugyanilyet.

Majka és Gáspár Laci rendkívül drága karórákat villantottak a különböző műsorokban, Kozso órájáról pedig kiderült, hogy hamisítvány, szóval Azahriah választása mondhatni üde színfoltnak számít a hazai hírességek körében, hiszen ő egy egyszerű, egyáltalán nem hivalkodó, szerény értékű ketyegőt szerzett magának, ami stílusos, és ami a legfontosabb: mutatja az időt.

Itt lehet megnézni a szakértő videóját Azahriah órájáról:

@beszeljunkorakrol Válasz @nagyjancsika_ részére Azahriah órája ZSHOWTIME 1kanapén Emlékek évadából egy vintage Casio! #órák #azahriah #hírességekórái #casio eredeti hang - Beszéljünk órákról
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás