promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka egy új kocsi árát hordja a csuklóján, többmilliós luxuskarórát villantott a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy átlagos magyarnak nagyjából 1,5 évnyi fizetésébe telne megvenni azt a karórát, amit Majka megvillantott.

Majka jelenleg az egyik legfelkapottabb híresség Magyarországon, és ez már sok-sok éve így van. Hol az odamondós zenéivel, hol a szórakoztató műsoraival, hol a magánéleti összetűzéseivel marad a figyelem középpontjában, de az biztos, hogy ő már a Való Világ óta egy megkerülhetetlen alak itthon – most is láthatjuk őt a Zsákbamacska című műsorban Pápai Joci és Pap Dorci mellett, bár itt is akad pár botrányos pillanat.

Folyton teltházas koncerteket ad Majka, aki állítólag rendesen meg is kéri a fellépések árát, ráadásul a TV2 is minden bizonnyal jól fizet neki a különböző produkciókért, így mondhatjuk, hogy van mit a tejbe aprítania. Rendesen meg is dolgozott a vagyonáért, de még így is szinte sokkolta az embereket, hogy nemrég egy videós interjúban milyen drága luxuskarórát viselt a népszerű rapper.

Egy óraszakértő szerint Majka csuklóján egy Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue díszelgett, ami nagyjából 6,7 millió forintba kerül – vagyis egy átlagos magyarnak körülbelül 1,5 évig kéne dolgoznia azért, hogy összeszedje egy ilyen ketyegőnek az árát, persze úgy, hogy közben semmi másra nem költ, kizárólag fénnyel táplálkozik, a mezőn lakik és csak dolgozni jár.

Ráadásul egy kicsit egyedi Rolexről van szó, ugyanis a szíja nem gyári, ami még különlegesebbé teszi az összhatást. Az persze kérdéses, hogy a karóra Majka tulajdonában van, vagy sem, de az biztos, hogy jól mutat rajta és jócskán megdolgozott érte – de még ennek tükrében is egészen döbbenetes, hogy olyan drága ez az óra, hogy az árából új kocsit is lehetne vásárolni.

Itt lehet megnézni az óraszakértő elemzését arról a Rolex karóráról, amit Majka viselt:

@beszeljunkorakrol Milyen óra volt Majkán az After Sajó Dáviddal podcastben tegnap? Szerintem egy új 2022-es Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue James Cameron kiadás a 136660 #órák #karóra #rolex #majka #hírességekórái #horology #beszeljunkorakrol eredeti hang Beszéljünk órákról

Akit érdekel a fent említett interjú Majkával, az itt megtekintheti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás