promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megszégyenítette Pápai Jocit az egész ország előtt, meddig tűri még ezt az énekes?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka megint túlment egy határon, és most Pápai Joci itta meg ennek a levét.

Továbbra is nagy sikerrel fut a TV2-n a sok-sok év után feltámasztott Zsákbamacska, amit Majka és Pápai Joci vezet Pap Dorci segítségével. Érdekes, hogy ilyen sokan követik ezt a műsort, mégis a kommentek alapján szinte minden egyes adás kiakasztja az embereket, ugyanis egyesek szerint igazi népbutítás, amit Majkáék művelnek, mivel rettenetesen ostoba és egyszerű az egész – bár mivel ez nem egy tudás-, vagy ügyességalapú program, így ezen nem biztos, hogy érdemes megrökönyödni.

Volt már pár egészen botrányos pillanat a Zsákbamacskában, és ezeket általában Majkának köszönhettük, így nem meglepő, hogy most is az ő nevéhez fűződik a műsor legutóbbi adásának talán legkellemetlenebb jelenete is: az egyik játékos kolbászt is hozott magával, amitől rendesen felpörögtek a műsorvezetők, a rapper még Pap Dorcit is odahívta, hogy megszagolja a magyarok egyik kedvenc ételét – de ártatlan mókázásból valami egészen más lett.

Miközben Pap Dorci szagolgatta a kolbászt, Majka az arcához nyomta azt – egyesek szerint bizonyos szempontból enyhe szexuális utalásként, még Pápai Joci is megjegyezte, hogy a rapper milyen „bunkó”.

És ez még nem minden, ugyanis Majka sikeresen megalázta Pápai Jocit is, mikor az egész ország előtt művésznőnek nevezte őt, ezzel egyértelműen földbe tiporva a férfiasságát, legalábbis így érezték egyesek. A rapper valószínűleg tudta, hogy ezzel kicsit túl messzire ment, ugyanis rögtön bocsánatot kért, az énekes pedig csak mosolygott utána – minden bizonnyal azért nem volt ebből komoly sértődés, mert ők a való életben is nagyon jó barátok, így jó eséllyel belefér a kapcsolatukba az ilyen piszkálódás.

Itt lehet megnézni a kolbászos jelenetet:

Itt pedig azt, ahogy Majka művésznőnek nevezi Pápai Jocit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás