promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka és Pápai Joci kellemetlenkedésére már nincsenek szavak, tényleg idáig süllyedtünk?
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka megpróbált a stúdióban énekelni, de nem kellett volna.

Amilyen nagy sikerrel fut a TV2-n a Zsákbamacska, olyan sok néző szokott kiakadni rajta, hiszen Majka, Pápai Joci és Pap Dorci műsora a kommentelők szerint annyira egyszerű, hogy az már egyenesen sértő. Ettől függetlenül hatalmas az érdeklődés iránta, valamiért nagyon bejön az embereknek Majkáék folytonos marhulása, meg a csipkelődős poénok – bár van, hogy a rapper kicsit túlmegy egy határon:

A mókás pillanatok mellett bőven akadnak egészen kellemetlenek is, főleg azért, mert Majka és Pápai Joci nincsenek mindig a helyzet magaslatán, és néha kicsit túlzásba esnek. Ez a Zsákbamacska legutóbbi adásában is így történt, ugyanis a két előadó az egyik feladatnál elénekelt egy szerzeményt, de Majka néhol olyan hamis volt, hogy azt már-már fájdalmas volt hallgatni – mentségére legyen, hogy ő nem énekes, hanem rapper, meg valószínűleg amúgy sem úgy készült, hogy énekelni fog.

Az is sokakat kiakasztott, hogy az egyik játék közben komoly gondjai akadtak Pápai Jocinak az olvasással, hiszen szinte alig volt képes felolvasni különböző fóbiáknak a neveit, így Majkának kellett besegítenie neki – de mivel elég nehéz szavakról volt szó, így megesett, hogy még neki is erősen koncentrálnia kellett, hogy fel tudja olvasni őket.

Ahogy az várható volt, természetesen ez is rendesen felhergelte a nézőket, hiszen az még hagyján, hogy a Zsákbamacska nem a játékosok tudására épül, de az már elég ciki, hogy a műsorvezetőknek még az olvasás is nehezen megy néha – sőt, sokan a magyar televíziózás újabb mélypontjának nevezték az imént említett jelenetet, ami valóban inkább kellemetlen volt, mint vicces.

Itt lehet megnézni az olvasásos jelenetet a Zsákbamacskából:


Itt pedig megtekinthető a videó, amiben Majkáék énekelnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás