promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csúnyán beszólt a szerencsétlenkedő Pap Dorcinak, most túl messzire ment a rapper?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorcinak egy dolga volt, de az se ment neki.

Rengeteg magyar nézi a Szerencsekereket váltó Zsákbamacskát a TV2-n, bár nem mindenki elégedett Majkáék produkciójával, hiszen a kommentelők többsége szerint egy bántóan egyszerű műsorról van szó, ami nem igazán szórakoztató, cserébe viszont olyan ostobaságokkal van tele, hogy attól szinte egyből lezsibbad a nézők agya – sőt, olyan ember is akad, aki igazi népbutításnak nevezte.

Mivel a Zsákbamacska nem egy tudás alapú vetélkedő, így annyira nem érdemes ezért bántani, viszont abban igaza lehet pár kommentelőnek, hogy Majka, Pápai Joci és az Exatlonos Pap Dorci nem éppen a legigényesebb, legizgalmasabb műsort hozták nekünk, hiszen néha olyan furcsa dolgokat mondanak, illetve csinálnak benne, hogy csak a fejünket fogjuk, hogy mégis hogyan is gondolták ezt.

A Zsákbamacska legutóbbi adásában például az egyik játékos friss rántott húsos szendvicset hozott, amit Majka elvett tőle, és oda dobta Pap Dorcinak, akinek annyi lett volna a dolga, hogy elkapja azt. Ez nem jött össze neki, a rapper pedig nem bírta magában tartani a csalódottságát, és csúnyán leoltotta az Exatlon egykori versenyzőjét:

„Na, nézd meg a lyukasmarkú Exatlonost!”

Ez még egy egész mókás pillanatnak számított, de természetesen akadtak olyanok, akik kiakadtak miatta, mivel szerintük Majka most túl messzire ment, és konkrétan megalázta Pap Dorcit, illetve a képességeit. Persze érezni lehetett, hogy a rappernek nem a bántás volt a célja, csupán játékos csipkelődés volt, és Pap Dorci sem sértődött meg miatta – vagyis elvileg nincs gond, felesleges ezen kiakadniuk az embereknek.

Itt lehet megnézni a jelenetet, ami sokak szerint egészen kellemetlen volt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás