promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka mélypontra taszította a magyarok agyát, igazi népbutítás, amit a műsorában művel
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők szerint a Zsákbamacska minden idők egyik legostobább magyar tévéműsora.

Manapság nem éppen az igényes televíziós műsorok korát éljük, hiszen ugyan csillognak-villognak, színesek és hangosak a mai tévés programok, de a magyar nézőket egyáltalán nem fejlesztik, picit sem kell gondolkodni rajtuk. Egyedül a szórakoztatás a céljuk, és még azt sem mindig sikerül elérniük. A Kasza Tibi-féle Szerencsekerék nagy sikert hozott a TV2-nek, illetve a helyére érkező Zsákbamacska is, de az utóbbi hatalmas kiakadást okozott már több alkalommal is a túlzott egyszerűsége miatt.

Leginkább Majka az, aki miatt az emberek nézik a Zsákbamacskát, hiszen a rapper mindent megtesz azért, hogy valamilyen módon szórakoztassa a közönséget. Persze ez attól is függ, hogy kinek mennyire jön be a híresség humora, de ő legalább próbálkozik, nem úgy, mint a társai, Pápai Joci és Pap Dorci, akiknek nem igazán van hasznuk ebben a műsorban, szinte semmit sem adnak hozzá az élményhez – legalábbis a kommentelők bizonyos része szerint.

A Zsákbamacska legutóbbi adása is mondhatni tömeges felháborodást okozott, ugyanis sokak szerint Majka mélypontra taszította a magyar televíziózást, annyira ostoba volt az egész műsor, amiben egyebek között megnézhettük, ahogy a rapper izmozik, sértegeti Pápai Jocit, majd kalácsot majszolgatva, teli szájjal magyaráz a játékosnak – volt, aki igazi népbutításnak nevezte az egészet.

Érezni lehet, hogy a Zsákbamacska valóban kifejezetten egyszerű akar lenni, hiszen nem egy tudásalapú vetélkedő, ezért a legfőbb célja a mókázás, meg persze az, hogy a nézőkből hatást váltson ki a gyermeteg feladatokkal, a többnyire idióta jelmezekkel, meg Majka néhol kellemetlen poénkodásával. A nézettségi adatok alapján erre sokan kíváncsiak, de a kommentek inkább arra utalnak, hogy a legtöbben csak megszokásból nézik, és egyáltalán nem azért, mert olyan jó lenne a műsor.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Zsákbamacska legutóbbi adásából, hogy mindenki lássa, milyen is a műsor hangulata, minősége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás