promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriahtól még a metró is majdnem elakadt, a magyar énekes rajongói mindenkit sokkoltak
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah rajongói a metrónál adtak koncertet, a látvány sokkoló volt.

Péntek este Azahriah (polgári nevén Baukó Attila) teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, és a rajongók kedvét még a tegnap este szakadó eső és viharos idő sem tudta elvenni. Életében először lépett fel az Arénában a 21 éves énekes, és ezzel ő lett a legfiatalabb magyar zenész, aki az Arénában adhatott koncertet és egy nagynevű Európai MTV díjat is bezsebelt már. A mostani koncerten tetőtől talpig feketébe öltözött és egy halászsapkában nyomta le a bulit, melyet olyan jónak tartottak rajongói, hogy hazafelé, a kettes metrónál egy spontán konceretet adtak ők is az arra járóknak. Hatalmas tömeg állt a metrónál Azahriah Mind1 című dalát énekelve. Erről TikTok-videó is készült.:

Azahriah a régi és az új dalaiból is énekelt a koncerten és a szerző és előadótársa, Desh is a színpadra lépett vele. De meglepetéselemek is voltak a showban. Színpadra lépett például Szellő István és Erős Antónia is, akik egy híradós felkonferálással indították a koncertet a kivetítőn, majd a koncert vége felé személyesen is megjelentek a színpadon - írja az Index. 

Azahriah legismertebb dala talán a 4Moods és a Mind1, de legújabb dala is elhangzott, hatalmas ováció közepette, mely a rajongók szerint teljesen újszerű és az énekes semelyik korábbi dalára nem hasonlít.

Ez az Introvertált dal címet viseli és 2 hét alatt majdnem 2 millióan megnézték. 

Azahriah egyébként nem olyan régóta foglalkozik főállásban zenéléssel.

Korábban tudományos témájú videókat töltött fel a Youtube csatornájára, és ezzel tett szert hatalmas követőtáborra, akkor még Paul Street néven, amit mai napig folytat. De legtöbben tavaly nyáron ismerték meg itthon a nevét, amikor is egy szolnoki palacsintafesztiválon lépett fel, és részegen a wc-k mögött közösült egy lánnyal, aki nem a barátnője volt. Az eset hatalmas port kavart, de a barátnője megbocsájtott neki. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás