promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor győztese csúnyán beszólt a Toi Toi vécé mögött szeretkező Azahriah-nak?
Borítókép:  youtube.com/Gold Record Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alee legújabb dalában van egy rész, amit a rajongók szerint egyenesen Azahriah-nak szánt.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a botrány, hogy a híres magyar előadó, Azahriah egy fellépés után a Toi Toi vécé mögött közösült egy lánnyal, valaki pedig titokban még felvételt is készített az aktusról. Ez több szempontból is kellemetlen volt, hiszen már az is nagyon rossz, hogy valakiről ilyen videó kerül nyilvánosságra, az pedig egyenesen borzalmas, hogy Azahriah hűtlenséget követett el – így reagált a barátnője a megcsalásra:

Érdekes módon úgy tűnik, hogy a közvélemény valamiért Azahriah oldalán áll, hiszen már-már mémmé vált a „nem Azahriah a hibás” felkiáltás. Egyesek úgy gondolják, hogy a Toi Toi vécé mögötti megcsalós szexelés az úgynevezett „rocksztár” életstílus része, így nem szabad elítélnünk őt – többek között Majka is támogató szavakkal illette nemrég Azahriah-t, aki pár hete húzott egy merészet, és egy Toi Toi vécével lépett színpadra, hogy ezzel is jelezze, nem fogja őt megtörni a botrány.

Persze bőven akadnak olyanok is, akik egyenesen gusztustalannak tartják Azahriah viselkedését, és ahogy utána a helyzetet kezelte, hiszen ezzel nagyon rossz példát mutatott a fiatalabb rajongóinak.

Úgy néz ki, hogy az X-Faktor jubileumi 10. évadának győztese, Alee is úgy van vele, hogy nem feltétlenül Azahriah értékrendje a követendő példa, hiszen a legújabb, „Dilemma” című dalában elhangzik ez a szöveg:

„Rocksztár vagyok, de nem stílem, hogy félrek*félek.”

A rajongók szerint ez a mondat egyértelműen Azahriah-nak szól, hiszen ő volt az, aki a „rocksztár” életérzés jegyében megcsalta a barátnőjét, és gyakorlatilag ezzel vált országszerte igazán ismertté – de ez persze csupán feltételezés, mivel nem biztos, hogy Alee ezzel a szöveggel be akart szólni a pályatársának, az is lehet, hogy egyszerű véletlenről van szó.

Alee az eddigi megnyilvánulásai alapján nem az a tipikus betámadós típus, hiszen ő jelenleg inkább csak örül annak, hogy végre jobb élete van, ugyanis nagyon szerény körülmények között élt, mielőtt ByeAlex mentoráltjaként megnyerte tavaly az RTL Klub sikerműsorát, az X-Faktort.

Szóval minden bizonnyal nem volt semmi rosszindulat, vagy Azahriah-nak való beszólás Alee-ban, mikor ezt a szöveget írta.

Itt lehet meghallgatni Alee „Dilemma” című szerzeményét, ami nagyon fülbemászó és kellemes lett, így elég valószínű, hogy hamarosan egy újabb slágert tudhat magáénak a többi mellé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás