promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt a Toi Toi vécé mögött szexelő magyar énekes megcsalt barátnője – ez a véleménye a történtekről
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Luna Joanna éppen külföldön tartózkodik, ezért a botrányos esetre csak Insta-posztban tudott reagálni.

Kínos videó került ki a webre a napokban az Azahriah néven futó magyar énekesről, Baukó Attiláról. A 20 éves tinikedvenc a Szolnoki Palacsintafesztivál után mulatozott egy kicsit, és közben az egyik odatévedt lány rajongóval szexelt – nem túl romantikus módon – a Toi Toi vécé mögött.

Az esetről rövidke felvétel készült, Azahriah pedig magyarázkodásra kényszerült. Mint elmondta, nem a videó fáj neki a legjobban, hanem az, hogy megcsalta az „arany embernek” számító barátnőjét.

A lány maga is ismert személy, a Luna Joanna néven ismert influenszer, aki jelenleg Palma de Mallorcán tartózkodik. Bizonyára nem volt számára kellemes az itthoni híreket hallgatni, ám egyelőre nincs szó arról, hogy idő előtt hazatérne a szexbotrány miatt. Az esetre persze reagált, ám csak egy Insta-sztoriban, aminek egy nap után nem marad nyoma, eltűnik.

„A gyűlölet és az utálkozás nem megoldás semmire. Kérlek titeket, ne ítéljetek elhamarkodottan… Minden ember más, és pont ezért mindenki a maga módján egy csodálatos ember. Van olyan, amikor akarva/akaratlanul fájdalmat okozunk olyan személyeknek, akik soha nem érdemelnék meg. Az életben semmi sem csak fehér és semmi csak fekete”

– idézte a Blikk a 25 éves lány meglepően higgadt szavait. Mindebből tehát arra lehet következtetni, hogy kész megbocsátani szerelmének? A hazatérés után meglátjuk. Luna mindenesetre egyértelművé tette, hogy Azahriah borzasztó nagy csalódást okozott neki, de szeretettel és elfogadással kezeli a helyzetet.

„Ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam”

– tartott bűnbánatot Azahriah a videó nyilvánosságra kerülése után az Instagram-oldalán, a rajongói azonban felemásan viszonyultak a tettéhez, ki megértéssel, ki pedig csalódottsággal vette tudomásul.

Luna Joannával kapcsolatban a hazai bulvársajtó egyébként kiemeli, hogy félig ecuadori származású, és a magyar nézők már ismerhetik őt a Love Islandből és a Pumpedék című sorozatból. Korábban Pumped Gabóval és VV Somával is járt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás