promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci felháborítóan drága luxusórát villantott, egy átlagos magyar csak álmodozhat egy ilyen ketyegőről
Borítókép:  youtube.com/BALAZS KICKS (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Súlyos milliókba kerül az a karóra, amit Gáspár Laci hord.

Gáspár Lacit nagyjából 20 éve ismerte meg a magyar közönség a Megasztár című tehetségkutató műsornak köszönhetően, ahol a 3. helyen végzett, és ezzel ő lett az év férfi hangja. Azóta töretlen az énekes népszerűsége, szinte folyamatosan láthatjuk őt a tévében, hiszen sok-sok éve ő az X-Faktor egyik meghatározó mentora – a sikere pedig bizonyos szempontból meglátszik az életvitelén is.

A magyarok már többször is megrökönyödtek azon, hogy Gáspár Laci milyen gyönyörű és méregdrága kocsikkal jár, hiszen megesett, hogy egy igazi Lamborghini mellett pózolt a tehetséges híresség. Ezek után érthető, hogy az emberek már szinte csak arra figyelnek, hogy az énekes milyen luxustermékekkel jelzi a külvilág felé a vagyonát – és most ismét olyan dolgot fedeztek fel rajta, aminek az árától sokan rögtön nyeltek egy nagyot.

Gáspár Laci csuklóján már többször is ott díszelgett egy gyönyörű Rolex GMT Master II 116713LN arany-acél sportkaróra, ami akár egyszerre 3 időzónát is képes mutatni, a piaci ára pedig nagyjából 15 ezer euró, azaz körülbelül 5,6 millió forint – vagyis nem akármilyen ketyegőt hord a híresség, hiszen egy átlagos magyar sose tudna ennyi pénzt összegyűjteni egy órára.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy Gáspár Laci szereti a drága dolgokat, luxustermékeket, és egyáltalán nem bánja, ha az emberek ezt látják. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen az énekes az évek, évtizedek alatt rendesen megdolgozott azért, hogy ilyen szép dolgok vegyék körül – de a legtöbben ettől függetlenül nagyon könnyen képesek megrökönyödni azon, hogy milyen sokba kerülnek ezek a termékek.

Itt lehet megnézni a Gáspár Laci csuklóján díszelgő Rolexet:

@beszeljunkorakrol Válasz @atvhu részére Gáspár Laci órája YouTuberól @balazskicks videójából egy Rolex GMT Master II 116713LN, ami egy akár 3 időzónát mutatni képes arany-acél sportóra #órák #karóra #rolex #gáspárlaci #hírességekórái #nekedbelegyen Love You So - The King Khan & BBQ Show
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás