promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M. szilveszter este feledkezett meg Kulcsár Edináról, most a fél ország röhög a rapperen
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő baki csúszott a Szerencsekerék szilveszteri adásába, ezen röhög a fél ország. 

Vasárnap este, vagyis szilveszterkor aki otthon maradt és tévét nézett, az belefuthatott a TV2 ünnepi műsoraiba is. A Kasza Tibi által vezetett Szerencsekerék is új adással került adásba, amelyben három sztárvendég vett részt. Szilveszterkor így Hódi Pamela, Gáspár Zsolt és G.w.M. játszott a fődíjért.

Ám a műsor nem telt el meglepő pillanatok nélkül, például Hódi Pamelát lencsével szórták meg, majd egy jó hosszú kolbászra is ráharapott. De G.w.M. esetében is akadtak érdekességek, amelyet az internet népe egyből fel is kapott. Mikor ugyanis Kulcsár Edina férjére került a sor, pörgetett egyet a keréken, majd Kasza Tibi kért tőle egy betűt, méghozzá egy mássalhangzót. Erre azonban a rapper olyat mondott, amelyre felröhögött a stúdió, majd Tibi is viccet csinált az egészből. 

E, mint Elemér

- hangzott el a Szerencsekerék szilveszteri adásában. 

Ölelj meg, csak azért mert itt akarok állni, amikor egy újabb tartalmat gyártasz a TikTokra. Itt akarok lenni

- rohant oda hozzá Tibi, aki viccet csinált az egészből.

Ám a rapper botlását nem a TikTok kapta fel, hanem a Reddit közössége, akik egyből diskurálni kezdtek róla. De leginkább azért volt felháborodás és nem értés, mert az E betűnél nem Edinát, hanem Elemért mondott Márk. Teljesen elfeledkezett a feleségéről, a nagy izgalom során nem jutott eszébe, hogy E betűvel kezdődik élete szerelme neve is. 

A magánhangzó/mássalhangzó nem ismerése még nem is lepett meg, de hogy E betűre Elemért mond és nem Edinát az teljesen lesokkolt

- olvasható a Redditen megosztott bejegyzésben. 

- Behívták, hogy ez a veréb a koktélcseresznye után kapjon lehetőséget bizonyítani mégsem olyan sötét, mint az éjszaka… na hat ékes példája ez a gyerek, hogy nem mindenkinek járna a második esély mégis megkapja…. - írta egy kommentelő a bejegyzéshez, amelyben arra célzott, hogy előzőleg nem sikerült neki kitalálnia koktél cseresznye szót. 

- Nekem az tetszett, hogy Pamela, mindig mikor K betűt mondott, akkor dadogott mint valami idióta, hogy krisz…Krisztina. Gondolom teljes gőzzel igyekezett, hogy nehogy Krisztiánt mondjon, mert meg azt hinnék, sokat gondol rá - írta valaki más Pamelát illetően. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás