promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem javul G.w.M állapota, Kulcsár Edina szomorúan tudatta a rajongókkal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincsenek jó hírek G.w.M-ről.

Szomorú hírekkel jelentkezett G.w.M állapotáról Kulcsár Edina. Az édesanya nemrég indította el saját vlogját, aminek adásait, ha meg akarjuk nézni, fizetnünk kell érte. Kulcsár Edina még akkor sem állítja le a kamerákat, ha férje a kórházban fekszik napok óta; de így legalább mindig kapunk friss híreket a rapper állapotáról.

Mint köztudott, Varga Márk hetekig depresszióban szenvedett, ami miatt felszedett magára 15 kilót, illetve a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve leállt. Ennek következtében állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger, és levertség kínozza.

G.w.M még most is kórházban van, és úgy tudni, nem nagyon javul az állapota. Kulcsár Edina beengedte a fizető nézőket a kórterembe, ahol beteg férje fekszik, és tudatta velük, hogy Varga Márk továbbra is szédüléstől és rosszulléttől szenved, de minden vágya, hogy újra színpadon álljon. Ez azonban nem megoldható, hiszen a jelenlegi állapotában nem lenne biztonságos a koncertezés.

Edina közölte a rossz hírt a rajongókkal, hogy valószínűleg le kell mondaniuk férje közelgő fellépéseit, még akkor is, ha G.w.M-nek ez nem tetszik. Ugyanakkor van rá némi esély, hogy az orvosok hazaengedik Varga Márkot, és este már családja körében gyógyulhat tovább.

Kulcsár Edina és G.w.M korábban mindent ingyen teregettek ki az Instagramon, azonban mióta a közösségi oldalon be lehet kapcsolni az előfizetést a tartalmainkért, inkább pénzért osztják meg a velük kapcsolatos dolgokat a követőkkel. Kulcsár Edina tartalmaiért már közel 1000 ember fizetett elő, akik fejenként 1790 forintot dobáltak bele G.w.M-ék családi malacperselyébe. Információk szerint eddig több, mint másfél millió forintot kerestek a vlogolással - bár ez hétvégi adat; azóta már a dupláját is elérhette.

(Forrás: Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás