promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edinára első számú közellenség lett: válogatott szavakkal gyalázzák a volt szépségkirálynőt és minden okuk megvan rá
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig is rezgett a léc, de most minden eddiginél messzebbre ment a celebnő, szinte lincshangulat uralkodik az országban.

Kulcsár Edina nem olyan régen bejelentette, hogy elege van az emberek állandó ócsárlásából, illetve abból, hogy minden lépését negatív megjegyzések kísérik, így nagy döntésre szánta el magát: mivel a közösségi média az élete fontos része, így nem tudja elképzelni, hogy távol maradjon ettől, de kompromisszumos megoldást talált ki: saját csatornát indít, melyet havi előfizetés fejében lehet követni, a sztáranyuka ide fogja feltölteni családjuk mindennapjainak életét, nehézségeit, örömeit. A csatorna havi díja 2000 Forint az indulás hónapjában, utána pedig 5000 forintot kér el érte, azonban aki az első hónapban előfizet, annak később sem emelkedik majd az összeg.

Kulcsár Edina egyébként országunk egyik legbefolyásosabb influenszere, nagyon sokan követik, így elkerülhetetlen az is, hogy legyenek emberek, akik pedig megkérdőjelezik és becsmérelik a tetteit.

Érdekes fricska a történetben, hogy Edina azzal a lépésével, hogy ki szerette volna zárni ezeket az embereket az életteréből, most minden eddiginél több negatív kritikát kapott.

Köztudott, hogy párja G.w.M az utóbbi időben mind lelkileg, mind fizikailag gyengélkedik és ez olyannyira eszkalálódott, hogy kórházi kezelést is igénybe kellett venni. Edina jó feleségként szerette volna meglátogatni a párját, amit meg is tett, a kamera azonban ment vele a kórházba és Edina komolyan gondolta, hogy mindent rögzít. A felvétel egy pontján férje még kérte is, hogy párja ne kamerázzon, azonban Edina tovább faggatta, hogy mondja el követőinek miért került kórházba.

G.w.M. kötélnek állt és mesélt a problémáiról, szemmel láthatóan azonban igaz volt, amit mondott: jelenleg sem mentálisan, sem fizikailag nem érzi azt, hogy szerepelni szeretne. Dehát a családi biznisz, az családi biznisz.

A kórházi kezelés egy nagyon nehéz és kiszolgáltatott állapot, ahol a beteg leginkább a közeli csalágtagjai közelségére, vagy még arra sem vágyik. Így csoda, hogy Edinát rengetegen szívtelennek és pénzsóvárnak tartották, amiért férje magánéletét és fájdalmát néhány ezer forintért kiárusította, annak kifejezett kérése ellenére. A rapper felesége több ponton is rájöhetett volna arra, hogy ez az egész mennyire ízléstelen, ugyanis nem élőzés történt, hanem a felvételt később töltötte fel az oldalára. Tehát az előfizetéses valóságshow első adása egy kórházi intim, szomorú beszélgetés megosztása.

Ha igaz, amit a párról mondanak, miszerint G.w.M. régebb óta küzd a démonaival, akkor már ezen a felvételen sem érezhette magát a legjobb állapotban, melyet a Story magazin címlapfotóhoz készítettek:

Forrás: bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás