promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina fontos döntést hozott : végérvényesen szakít, innen már nincs visszaút
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina megelégelte azt a sok bántást, amit mostanában az emberektől kap és nagyon fontos döntésre szánta el magát.

 

Kulcsár Edina az utóbb időben kapott hideget is meleget is az emberektől, a negatív kritikák pedig nagyon megviselik őt. Az egykori szépségkirálynő két évvel ezelőtt hozta meg élete egyik legnehezebb döntését, amikor elvált két gyermeke édesapjától, Szabó András Csutitól. 

A sztáranyuka élete azóta gyökeres fordulatot vett és G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal kezdett új életet. Edina májusban életet is adott első közös lányuknak, Amarának és hozzá is ment új szerelméhez. Ezek a változások azonban óhatatlanul is azzal jártak, hogy a kommentelők igen keményen betámadták a barna szépséget, ami mostanra annyira elfajult, hogy nem volt más választása mint az, hogy meghozzon egy igen nehéz döntést a jövőjével kapcsolatban.

Edina most egy hosszú Instagram-posztban reagált a bántásokra, melyben kifejtette azt is, hogy mit tervez ezzel kapcsolatban a jövőre nézve. Mint azt a bejegyzése elején felfedte egy ideje nem írta ki magából a nap mint nap benne lévő gondolatokatés érzéseket, de most kivételt tesz, mert ez a jövőt is érinti.

Lassan 2 éve, hogy gyökeresen megváltozott az életem és még mindig vannak emberek akiket ez érzékenyen érint. Hol normálisabban, hol borzalmas stílusban, de próbálnak belegázolni a lelkembe, mert azt hiszik, hogy jogukban áll és, hogy mindent jobban tudnak, pedig nem

- fejtette ki az édesanya.

Sokan rossz anyának is titulálták Edinát, ezekre a vádakra azonban most sem és ezután sem fog ragálni. Ám így mint írja, nem tud kibontakozni és azt képviselni, amit mindig is képviselt.

Itt nem tudok önmagam lenni. Pedig szeretem a Social világát. Nem ez teszi ki az életem, viszont az életem részévé vált az elmúlt években. Tudom, hogy egyes tartalmaimmal képes vagyok mosolyt csalni mások arcára, jó érzést tudok belőlük kiváltani, vagy szimplán erőt tudok nekik adni.

Edina, mindezek miatt úgy döntött, hogy kizárja azokat az embereket, akik csak ítélkeznek felette. Az egykroi szépségkirálynő ezért úgy döntött, hogy ezentúl külön közösségben fog kommunikálni azokkal a rajongóival, akik valóban szeretik és nem bántják őt.

Szerintem kellőképpen megerősödtem. Nem tudunk egymásnak már mit adni. Éppen ezért, más formában fogom folytatni az oldalam kezelését, legalábbis a bensőségesebb részét. Egy zártabb közösséget szeretnék kialakítani, ahol önfeledten jelen tudok lenni, ahogy régen is. Ahol merek írni olyan témákról, amikről szeretnék. Nem baj ha nem leszünk 600.000-en! Ha csak páran vagyunk, nekem az is hatalmas boldogság. Csak egy a fontos, hogy olyan emberek legyenek itt jelen, akik szeretnek és tisztelnek, mert én is így viszonyulok minden egyes követőmhöz. Én csak annyit várok el, amit én is megadok visszafele

– zárta bejegyzését Edina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás