promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyat mutatott most Kulcsár Edina, amit sokan nem mernének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legfrissebb posztjában büszkeségét osztotta meg rajongóival.

Kulcsár Edina kislánya már hároméves. Ninát már láthatták a rajongók korábban, de most új képet osztott meg róla az énekesnő - vette észre az Origo.

„Annyit mondtam, hogy nézzen modellesen, és ment neki”

- írta Edina.

A követői természetesen elolvadtak a kép láttán és sokan egyetértettek abban, hogy nagyon hasonlít a kislány az anyukájára.

Bár már jó ideje nincsenek együtt, Csuti is bekerült a napokban a bulvár körforgásába, ugyanis elmesélte egy korábbi riportban, hogyan jött rá arra, hogy Kulcsár Edina más felé kacsintgat.

„Ünnepekkor. Észrevettem egy beszélgetést a telefonjában. Szerintem az ember bele sem gondol abba, hogy azok a megszokott dolgok, amik éveken keresztül az életének a velejárói voltak, azok egyszer csak megszűnnek létezni”

- mondta könnyeivel küszködve Hajdú Péternek. Az üzletember most fiának üzent, közös képüket megosztotta követőivel Instagram oldalán. 

A gyermekeinkről való posztolás veszélyei

Sokan nem értenek egyet azzal, ha valaki gyermekéről oszt meg fotókat a közösségi média felületeken. A szakértők szerint ugyanis veszélybe sodorhatják ezzel a gyerekek jövőjét.

Gyermekeinknek joga van a magánélethez és a biztonsághoz. Amikor fényképeket, videókat vagy személyes információkat posztolunk róluk az internetre, elveszítik a kontrollt ezek felett az adatok felett. Az információk bármilyen formában könnyen elérhetővé válnak az ismeretlen emberek számára. Ez potenciális veszélyforrást jelenthet, hiszen az interneten vannak olyan emberek, akik rossz szándékkal tevékenykednek, és kihasználhatják ezeket az információkat.

A gyermekek online adatvédelme különösen fontos. Amikor posztolunk róluk, személyes adatokat osztunk meg az interneten. Ezek az adatok hosszú távon fennmaradnak, és könnyen visszakereshetők lehetnek. A személyes adatokat felhasználhatják adathalászat céljából, illetve gyermekeinket célzottan érhetik el reklámokkal vagy más online fenyegetésekkel. Az adatok védelme és a digitális adatvédelmi gyakorlatok betartása segít megvédeni gyermekeinket a jövőbeli kockázatoktól.

Kulcsár Edináék egyébként már legkisebb gyerekük születése előtt közvetlenül megkezdték a posztolást. Te mit gondolsz? Írd meg kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás