promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombasztikus alakot mutatott a szülés után Kulcsár Edina, így fest most a sztáranyuka
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina megvillantotta szülés utáni alakját. Úgy fest a sztáranyukának már nem kell sok idő, hogy visszanyerje tökéletes alakját.

Kulcsár Edina számára a legfontosabbak a gyerekei, no meg persze a kicsi Amara édesapja, G.w.M. Első közös gyermekük idén májusban született meg, és a büszke édesapa elmondása szerint nagyon jó baba. G.w.M néhány hónappal ezelőtt Mokka vendége volt, ahol elmondta, hogy az ő gyermekei is imádják Amarát, és a szépségkirálynő előző házasságából született Medox és Nina is nagyon szereti a féltestvérét.

A rapper felesége, Kulcsár Edina a szülés után őszintén vallott a nehézségeiről, miszerint nehezebben megy neki a fogyás harmadik gyermeke érkezése után.

„Lehetne jobb a helyzet, de annak kell örülni, ami van! A korábbi szüléseim után ilyenkor már jobban álltam a fogyással, bár kevesebb is vol a súlyom, int amennyivel most mentem szülni. Jó pár kiló lement, viszont azt látom, hogy itt megállt a dolog, és innentől kezdve már rajtam a sor”

- vallotta be egy Insta-sztoriban, még júniusban az egykori szépségkirálynő. Az elmúlt hónapokban azonban úgy tűnik Edina rákapcsolt az edzésekre és friss fotóját látva már kevesen mondanák meg, hogy nemrégiben adott életet kislányának. 

Az Instagram-oldalára feltöltött legújabb képén az édesanya egy fekete edzőruhában feszít és akárhogy is nézzük, minden kétséget kizáróan remek formába került. A szexi szettből még Edina hasa is kivillan, amelyen szintén nincs egy deka felesleg sem, hiába gondol mást a barna szépség.

„Ezen a fotón én is meglepődtem, mert sajnos még nem vagyok ilyen vékony, szóval most ne is azt nézzétek”

- írta a fotó mellé a sztáranyuka, akinek hiába mondja, nincs miért szégyenkeznie hiszen láthatóan már most bombasztikus formában van.

Edina egyébként Instagram csatornáján mostanság több edukációs tartalmat is megoszt, nem olyan régen például a szemetszedés fontosságára hívta fel a figyelmet. Másik nagy projektje, amire gőzerővel toborozza a segítőket a kiírt Instagram népszerűségi verseny, melyben két kategóriában is indul a szépségkirálynő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás