promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina kirakta a melleit, hogy reklámozza G.w.M koncertjét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina cicivillantós képére mindenki csak ezt tudta írni.

Kulcsár Edina számára a legfontosabbak a gyerekei, no meg persze a kicsi Amara édesapja, G.w.M. Első közös gyermekük napokon belül 3 hónapos lesz, és a büszke édesapa elmondása szerint nagyon jó baba. G.w.M nemrég a Mokka vendége volt, ahol elmondta, hogy az ő gyermekei is imádják Amarát, és a szépségkirálynő előző házasságából született Medox és Nina is nagyon szereti a féltestvérét.

G.w.M azt is elárulta, hogy a kislányukkal óriási szerencséjük van az alvás szempontjából, hiszen átalussza az éjszakákat. Igazán szerencsések a magyar celebek, hiszen bárhol születik baba, mindegyikük nyugodt, és átalusszák az éjszakákat már a kezdetektől. Egyesek szerint a hírességek ebből a szempontból egyébként hajlamosak kicsit ferdíteni, hogy azt mutassák a világ felé, hogy náluk minden tökéletes és problémamentes.


G.w.M amellett, hogy 100 százalékos családapa, nagyban készül a siófoki Plázsban megrendezésre kerülő koncertjére, ami augusztus 10-én, csütörtökön lesz. Korábban előkerültek olyan hírek, hogy nagyon nem fogynak a jegyek a koncertre, és Kulcsár Edina a saját közösségi oldalán segít a férjének promózni az eseményt.

Legutóbbi képéhez ugyan nem írta oda, hogy mindenki menjen Siófokra G.w.M koncertre, de a kommentszekcióban a hozzászólások zöme szóról-szóra ugyanaz:

Aug.10. - G.w.M Live - Siófok, Plázs.

Kulcsár Edina közben egy "titkos küldetésre" készül, amiről nem tudni, hogy mi lehet. Posztjához egy olyan képet osztott meg, amiben külön hangsúlyt kaptak a mellei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás