promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina nívós díjat kaphat, de Sebestyén Balázs és Istenes Bence is az indulók között van: hatalmas összecsapás várható
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem régen került ki a jelöltek listája, olyan nevek is vannak a díj várományosai között, akikre nem is gondolnál.

Kulcsár Edina igen aktívan használja a közösségi oldalat, minden túlzás nélkül Magyarország egyik legnépszerűbb influenszere. Rengetegen követik és figyelik minden lépését, követőtábora nagyon aktív és a szépségkirálynő minden posztjára rengeteg reakció érkezik, ami nem csoda, hiszen 656 ezer követővel rendelkezik. Így van ezzel azonban Istenes Bence is, aki humoros és vicces posztjai a családról a munkájáról, Adélról és a bájosan zűrzavaros életükről sok embert megmozgat, 524 ezer követője lelkesen figyeli most épp a költözésről kitett felvételeit. De ne felejtsük el megemlíteni Sebestyén Balázst se, aki 430 ezer követővel büszkélkedhet, bár ő visszafogottabban és sokkal kevésbé magánéletközpontúan használja a posztolást.

De miért is lényeges ez? Nem olyan régen írták ki a szavazást a 2023-as Top Instagram Creator pozícióra, melyben a fent említett három celeb jelölve van és igen jó eséllyel indulnak neki a díj megszerzésének. Összesen 10 influenszert jelöltek ebben a kategóriában, akik mindannyian ezért véleményformáló hatással bírnak a közösségi médiában. Mindegyikük más téren és más témában tevékenykedik, de a fix és stabil, nagy számú követő mindegyiküknél adva van.

Azt már megtudtuk, hogy Kulcsár Edina, Sebestyén Balázs és Istenes Bence erős indulók, azonban kik vannak még a mezőnyben?

Jelölték a híres szépségbloggert, Viszkok Fruzsit, akinek nem lehet olyan beaty kérdést feltenni, amire ne tudná csípőből a választ. Iagzi csajos csaj, szupersok pozitív energiával, nem csoda, hogy sokan nézik a videót. Az indulók között van még az imádott műsorvezetőnő, Lékai-Kiss Ramóna, de bekopogtat a díjért a rapperkirály Majka is. Házastársi vita is várható, ugyanis Csobot Adél is esélyes a díjra, akinek így a férje ellenfele lesz a párbajban. Lehet még szavazni Gelencsér Tímeára és Körcsönyei Pollára is, végül, de nem utolsósorban ByeAlexre is leadhatod a szavazatodat.

Szavazni pedig itt tudsz: creatorawards2023.hu/dijak/top-instagram-creator/

Kulcsár Edina nagyon komolyan veszi a jelölést, hosszú posztban köszönte meg a megtiszteltetést és minden rajongóság kattintásra buzdítja, férjével, Gw.M.-mel együtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás