promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M most túl messzire ment, a rajongók szinte sikítanak Kulcsár Edina lelki egészségéért
Borítókép:  Youtube - GWMMUSIC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A viharfelnők egyre gyűlnek és gyűlnek, gyakorlatilag nem lehet megnyugtatni az embereket.

Az idei év hatalmas fordulópont volt a magyar sztárvilág életében: bombabiztosnak tűnő szövetségek bomlottak fel és olyan házasságok estek szét, amelyekről joggal gondolhattuk azt, hogy kiállják az idő próbáját.

Említhetnénk Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatát, amely 6 év után ért véget, de itt van a meseszép Sydney van den Bosch is, aki végül nem tudta megmenteni a házasságát.

A mostani népszerű sztárvilágból van azonban egy páros, akik bár szintén hatalmas botránnyal övezve jöttek össze, eddig úgy nézett ki, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük, most azonban egyre több rajongó szólal fel különböző platformokon, hogy mi van akkor, ha ez csak egy színjáték.

G.w.M. és Kulcsár Edina kapcsolata igazi tündérmese volt, a kapcsolatuk elején mindkettőjükről sütött a boldogság és az, hogy jó helyen vannak egymás mellett. A nyilatkozataik is ezt tükrözték, ahol csak lehetőség volt, ott dicsérték egymást és bár elmondták, hogy vannak közöttük olyan dolgok, amiket a másik furcsáll, ezeket leküzve mégis sikerült áthidalniuk minden különbözőséget.

Viszont mostanában furcsa hírek keltek szárnyra, ami azzal kezdődött, hogy egy Reddit felhasználó szerint G.w.M. kiabált Edinával egy nyilvános helyen és minősíthetetlen kifejezéseket használt.

Edina ezt később megcáfolta, szerinte egy félreértésről volt szó, G.w.M. nem hozzé intézte ezeket a szavakat, szimplán egy történetet mesélt el, valóban ingerülten, de nem Edina volt a bosszúsága tárgya.

Azonban innen már mindegy volt, a ranjongók vérszemet fogtak és mivel Edina korábban többször nyilatkozta, hogy nagyon megalkuvó tud lenni és a párja iránti rajongása és a szeretet iránti vágya miatt sokszor szomorkodott, előző férje, Csuti mellett is. Ott a különböz szeretetnyelveket okolta bánata miatt, itt azonban soha semmi negatívat nem nyilatkozik új párjáról.

Sokan azon akadtak ki, hogy Edina befestette a haját és ezzel szinte egy az egyben G.w.M. előző párja, Melanie hasonmása lett. Eddig is tartottak tőle, hogy a szépségkirálynő a személyiségét teljesen új párkapcsolatának rendeli alá és eddig is voltak arra utaló jelek, hogy G.w.M. beleszól párja kinézetébe, erről maga Edina nyilatkozott:

"Egy bizonyos hosszúságút nem, vagy ami egy picit áttetsző, átlátszó. Sok olyan ruhám van, amit már elajándékoztam, mert együtt átnéztük a ruhatáramat, akár fürdőruha tekintetében is. Ő mindig segít ezekben. Volt egy-kettő, amire azt mondtam, hogy Légyszi, ezt hadd tartsam már meg! Ő meg mondta, hogy nem!"

Sokan ezt már önamgában aggasztónak tartják, azonban Edina hozzátette, a kidobott darabok helyett párja drága designer ruhákkal kényezteti.

Itt pedig egy kép G.w.M. exfeleségéről, mindenki döntse el, hogy van-e ok az aggodalomra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás