promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina olyat tett a strandon amin mindenki meglepődött, teljesen ismeretlen arcát mutatta meg a szépségkirálynő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A múlt héten éppen akkor voltam kint a strandon, amikor Kulcsár Edina és kedvese G.w.M, a viselkedésük pedig sok mindenkit megdöbbentett.

Kulcsár Edina igazán megosztó személyiség: vannak akik kedvelik a babaarcú, mindig mosolygós szépségkirálynőt és vannak, akiket kiráz tőle a hideg. Rengeteg kritikát kap és érthető módon azok találnak be leginkább, melyek az anyai képességeit veszik górcső alá. Nekem most egészen közelről volt lehetőségem látni és egy életre megcáfolni azt, hogy rossz édesanya: igazán példamutató magatartást tanított a kisfiának, ami a strand némely szülőjéről közel távol sem volt elmondható.

Kezdjük azzal, hogy teljesen átlagos, csendes családként viselkedtek: a kisfiúnak egy hangos szava sem volt, nem hisztizett, senkit nem zavartak a megjelenésükkel. Ha nem tudtam volna kik ők, akkor gyakorlatilag fel sem tűnnek, hogy ott vannak a parton.

Az önfeledt játék és móka közben egy igen tanulságos jelenet játszódott le: a kisfú észrevett egy békát és mint minden gyerek esetében, természetesen nála is hatalmas érdeklődést váltott ki a kis állatka. Edina felfedezve a helyzetet azonnal kedves hangon szólt a kisfiúnak:

Ugye nem bántod a békát?

A kisfiú pedig teljes természetességgel felete, hogy nem. Elnézegette a jószágot még egy darabig, majd ment a dolgára. Erre egy másik srác arra járt, megfogta a békát és izomból földhözcsapta. Háromszor. Amikor odaért az édesapja, akkor mondta, hogy hagyja békén az állatot, nem játék és szerencsére a béka még el tudott ugralni, mindesetre a jelenet akkor is felháborító volt.

Miért nem tanítja meg egy szülő a gyerekének, hogy mit szabad és mit nem? Szemmel láthatóan, nem az ismertségen múlik az, hogy valaki milyen értékeket ad át a gyermekének.

Edina ezt a képet tette fel a strandolásról az Instagram oldalára, melyen bálnának titulálja magát. Egyébként csodaszép kismama volt, mindenképpen erősnek érzem a jelzőt. Most hozott világra egy új életét és semmiképp sem kellene magával ilyen szigorúnak lennie. De szerencsére a posztjában valószínűleg ironizált, mivel igen önfeledten szórakozott és sugárzott róla az, hogy boldog és jó helyen van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás