promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M bántalmazza Kulcsár Edinát? Elképesztő dolgot állít egy szemtanú
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen durva dolgot állít egy állítólagos szemtanú, ha ez igaz, akkor az rettenetesen aggasztó.

Egy állítólagos szemtanú látta a Kulcsár házaspárt és szörnyű dologról számolt be. Edina már előző párjánál, Csutinál is azt nyilatkozta, hogy ő egy egyszerű lány, aki vágyik a szeretetre és csak annyi igénye van, hogy valaki oldalán biztonságban, megbecsülve, anyaként és nőként is csodálva élhessen. Ezt Csuti nem tudta neki megadni, G.w.M azonban (a nyilatkozatok szerint) könnyedén megugrotta ezt a feladatot.

A kapcsolat elején Edinának sok furcsa szokással kellett szembesülnie: például párja büszkén, ország világ előtt kijelentette, hogy élete szerelme nem ülhet a férifak asztalához, az ő kultúrájában ugyanis ez nem divat.

Ezt Edina elfogadta és láthatóan a legnagyobb boldogságban és egyetértésben telt kapcsolatuk minden napja, most azonban ezt az idilli állóvizet valami megzavarni látszik.

Egy Reddit felhasználó posztja arról szólt, hogy látta a házaspárt a Westend tetején és G.w.M (a szövegben a hárombetűs rövidítések az énekesre utalnak) minősíthetetlenül üvöltött kedvesével és olyan szavakkal illette őt, ami semmilyen formában sem fér bele egy nem hogy boldog, hanem egy boldogtalan kapcsolatba sem.

A Reddit felhasználó azt is elmesélte, hogy Edina szégyekezve, szemmel láthatóan összezevarodottan volt elszenvedője a jelenetnek, és szemlesütve, pironkodva figyelte mennyien tanúi a kellemetlen jelenetnek.

Természetesen a bejegyzés alatt a kommentelők sem maradhattak el: szinte mindenki megerősítette azt, hogy a történet igaz lehet, mert Kulcsár Edina egy szeretetéhes, aranyos, kedves, fiatal, ismert és népszerű nő, így nem lepődnének meg, ha (ahogyan a felhasználók fogalmaznak) még egy férfit sikerhez jutattna, aki mellett végül ismét boldogtalan lesz.

Szinte mindenki sok erőt és kitartást kíván Edinának, azonban ne felejtsük el, hogy ezek nem tények: egy ember állítólagos beszámolói. Azonban ha valóban ez a helyzet (de reméljük, hogy nem erről van szó), akkor sok erőt és kitartást kíváunk a párnak, illetve azt, hogy minden nézeteltérésüket sikerüljön csendben, kultúráltan, szeretetben rendezni.

Forrás: reddit.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás