promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: G.w.M és L.L. Junior is reagáltak a gigabotrányra, de csak rosszabbá tették a helyzetet
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási felháborodást keltett L.L. Junior videója, a rendőrség eljárást indított.

Számtalan botrány fűződik L.L. Junior és G.w.M nevéhez, de most sokak szerint túlmentek egy határon egy videóval, amit nemrég készítettek és megosztottak. A felvételen az látható, ahogy L.L. Junior éppen a kocsijával megy nagyjából 100 km/órás sebességgel a Petőfi hídon, miközben azt mondja, hogy az előtte lévő autó 130-cal hajt – majd mikor mellé ér, akkor derül ki, hogy a járműben nem más ül, mint G.w.M.

Nagyon kiakadtak az emberek, hiszen azon a szakaszon 50 km/órával lehet menni, ráadásul elsőre úgy tűnt egyeseknek, mintha L.L. Junior és G.w.M versenyeznének is, ez pedig a júliusban történt, Árpád hídi tragikus baleset óta nagyon érzékeny dolog sokak számára – a két előadó most reagált a nagy port kavaró esetre, de a visszajelzések alapján nem teljesen úgy, ahogy kellett volna.

G.w.M egy Insta Storyban szólalt meg az ügyről, amivel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból a videó alapján szabálysértési eljárást indított:

„Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban. Nem volt sem versenyzés, sem »jaszkarizás«, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

Majd ezek után megmutatta, hogy mennyit jótékonykodnak L.L. Juniorral. Ez egy alap esetben nagyon szép dolog, ami dicséretet érdemel, de most nem kellett volna mondhatni „eszközként” felhasználnia ebben az esetben, hiszen ezzel nem csupán szimpátiát próbálhatott (akarva vagy akaratlanul) kicsikarni azt emberekből, hanem bizonyos szinten azt is sugallhatta G.w.M, hogy a jótékonykodás úgymond „kiegyenlíti” a videón látható gyorshajtást – ami persze egyáltalán nem igaz.

L.L. Junior is elnézést kért, és elárulta, hogy csupán arról volt szó, hogy G.w.M vett egy autót, ő pedig meg akarta nézni, hogy gurul el mellette. Azt is elmondta, hogy régebben elvették a jogosítványát, és akkor megfogadta, hogy soha többé nem fog semmilyen szabálysértést elkövetni – de erre rácáfol, hogy a videón nagyjából 100-zal ment az 50 km/órás megengedett maximális sebesség helyett.

Itt lehet meghallgatni L.L. Junior teljes reakcióját, ami a rengeteg bocsánatkérés ellenére ugyanúgy nem nyugtatta meg az embereket, mint G.w.M szavai – de az mindenképp jó, hogy belátták a hibájukat és mindketten elnézést kértek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás