promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balázsék élő adásban osztották ki őket, a Rádió 1 műsorában cafatokra szedték G.w.M-et és L.L. Juniort
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázsék a Rádió 1 élő adásában olvastak be G.w.M-nek és L.L. Juniornak.

G.w.M és L.L. Junior Budapesten való száguldozása hatalmas felháborodást keltett. Nem csoda, hiszen a két eladó jóval gyorsabban hajtott a Petőfi hídon, mint amennyi a megengedett: míg Junior a Mercedesével 100 km/h-val hajtott, addig G.w.M 130-cal nyomta neki a BMW-nek. Talán ki sem derült volna mindez, ha L.L. Junior nem osztotta volna meg a videót a közösségi oldalán, ami alapján a rendőrség eljárást indított.

A zenészek persze próbálták védeni magukat: L.L. Junior azzal mentegetőzött, hogy csak azon a 400 méteres útszakaszon hajtottak ilyen gyorsan, ahol nem volt rajtuk kívül senki más. Szemmel láthatóan nem érzi, hogy ez nemcsak életveszélyes és súlyosan szabálysértő, de rossz példát is mutatnak azoknak a rajongóiknak, akik ugyancsak hajlamosak a gyorshajtásra.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés. Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni”

- fogalmazott Junior.

Az üggyel kapcsolatban természetesen Sebestyén Balázsék is kifejtették a véleményüket a Rádió 1 reggeli műsorában. Rákóczi Feri szerint ez olyan fajta érzékenység sértés, amit az ember sem "brahiból, sem jaszkarizásból" nem tesz ki - erre Balázs úgy válaszolt, hogy "vagy ha fel is veszi, akkor elküldi G.w.M-nek, de nem teszi ki a saját oldalára".

Vadon Jani sem finomkodott a száguldozós celebekkel, keményen megmondta a véleményét róluk:

„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. (…) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb… nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs?”

Balázsék teljes beszélgetését a témában alább hallgathatjátok vissza:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás