promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gerincsérülteket segít Gelencsér Tímea, emberségéről sokan példát vehetnének
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea példátlan emberségről tett tanúbizonyságot.

„Maga egy csodálatos ember, és egy gyönyörű személyiség”

- hangzik el Reisz Gábor Rossz versek című filmjében.


Ugyanez mondható el Gelencsér Tímeáról és azokról az emberekről, akik május 7-én, vasárnap elindulnak a Wings for Life World Run nemzetközi futóversenyen, ami 10 évvel ezelőtt, jótékonysági céllal jött létre. A nevezési díjak száz százalékát a gerincsérültek megsegítésére, a gerincvelőkutatásra, és az ezzel kapcsolatos klinikai vizsgálatokra fordítják a szervezők. Az idei futóversenyhez idén Budapesten és Győrben is csatlakozhatnak a jelentkezők, és erre buzdít a TV2 csinos riportere, Gelencsér Tímea is, aki örömmel csatlakozott az idei programhoz.

„Ezt a kezdeményezést évek óta támogatom, mert azt gondolom, hogy ez egy nagyon különleges futóverseny. Mind a szellemisége, hogy a gerincsérültekért fogunk össze, mind az, hogy a világ sok pontján egyszerre futunk, nagyon motiváló”

- fogalmazott Timi, aki szerint az ehhez hasonló kezdeményezéseknek különleges erejük van.

„Én a jótékonysági rendezvényeken mindig jobb időt futok, mert itt nem csak magamért sportolok. Amikor futunk, endorfin szabadul fel bennünk, de hogy ezzel másnak is segítünk, az erőnk is megsokszorozódik. Mindenkit arra buzdítok, hogy csatlakozzon, jöjjön el és ha virtuálisan is, de együtt fussunk”

A Wings for Life World Run különlegessége, hogy bárhol a világon csatlakozhatunk a mezőnyhöz, hiszen csak a WFL-appot kell letölteni hozzá és a megfelelő időben elindítani a versenyt. Magyarországon
Budapesten, a Városligetben, valamint Győrben az egyik legismertebb autómárka, az Audi gyárában, a gyártósor mellett indul a közös rajt azok számára, akik közösségben sportolnának. A futókat a start után fél órával egy virtuális követőkocsi, egy „Catcher Car” veszi üldözőbe. Mindenki számára akkor ér véget a verseny, amikor a követőkocsi elkapja, a globális futam pedig a világon legtovább futó ember utolérésével zárul.

A Wings for Life World Run budapesti és győri közös futására a megadott linkeken keresztül lehet regisztrálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás