promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti barátnője levetkőzött, és kívánatosan felavatta a fehér lepedőt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Csuti tényleg nagyon szerelmes Sudár Biankába, és a kapcsolatuk igazán felhőtlen.

A bulvárrajongók emlékezhetnek, hogy anno mekkora port kavart Szabó András Csuti és Kulcsár Edina szakítása. A sajtóban már kicsit kezdett megkopni a nevük, de ez azonnal visszatette őket a térképre.

Persze Kulcsár Edina került igazán reflektorfénybe, mivel mindenki álla leesett Magyarországon, hogy már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében. Már nincsen sok hátra, és meg is fog születni a sztárpár első közös gyermeke. Kulcsár Edina elmondta, hogy abszolút nem fél a szüléstől, és izgatottan várja a pillanatot, amikor meglátja majd a picit. Már azt is eldöntötték, hogy a kislányuk az Amara nevet fogja kapni.

Szabó András Csutinak a szakítás után jóval nehezebb utat kellett bejárnia. Ő randizgatott majd belevágott egy kapcsolatba, ami szakítással végződött, de úgy néz ki, hogy az új szerelme, Sudár Bianka mellett végre megtalálta a boldogságot.

Csuti jelenlegi párja 13 évvel fiatalabb az üzletembernél, de ez a korkülönbség abszolút nem zavarja őket. A páros járt Dominikán, Rómában, nem olyan rég pedig egy zalakarosi wellnesshotelben pihenték ki a fáradalmakat.

Sudár Bianka anno a Miss Balaton döntőse is volt, így nem csoda, hogy abszolút karban tartja a testét. Fontos neki az egészséges életmód, és az edzéseket sem hanyagolja el soha. Nem is csoda, hogy ennyire bombaformában van. Tavaly elnyerte a BioTechUsa Fittest Girl díjat is.

Érdemes követni az Instagram oldalát, ahová olykor igazán forró fotókat szokott feltenni. Nézzétek meg, hogy avatta fel egy csodás fürdőruhában a fehér lepedőt az ágyban. Csuti barátnője nem fél megmutatni a világnak a vonzó alakját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás