promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina elárulta, hogy mire ébred G.w.M mellett reggelente - fény derült a titokra
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper G.w.M felesége, Kulcsár Edina nagyon drága magyar járgányokat lát, ha kinéz az ablakán a budapesti reggeleken.

Amióta elárulta régi szerelmét, a Csuti művésznévre hallgató Szabó Andrást, és kikötött az elképesztő népszerűségre szert tevő G.w.M mellett, teljesen megváltozott az egykori Kulcsár Edina élete. Az önmagát mára már Varga Edinaként definiáló celeb élete egyik legnehezebb időszakát éli. Az éppen kismamaságát élvező média-nagyasszony óriási támadások közepette kénytelen élni kivagyiságtól sem mentes élete mindennapjait. A Gucci-mániás házaspár ugyanis úgy nevelgeti, Edina előző kapcsolatából származó két gyermekét, a kicsi Medoxot és Ninát, hogy közben a budapesti belvárosban kénytelenek senyvedni.

Ugyanis az egykori szépségkirálynő és modell az ellene felhozott prostitúciós és kerítési vádak ellenére is igyekszik a megfelelő minőségben menedzselgetni kisfia és kislánya, illetve a hamarosan megszületendő Amara földi létét. Ez nyilván nem lehet egyszerű, lévén Edina pár év alatt hozzászokott ahhoz, hogy már nem kell albérletben nyomorognia. Ugyanis még 2020. előtt nagy házépítésbe fogtak, amihez felhasználta a TV2-es munkáját is. Akkor két esztendőn keresztül építette közös otthonát a pórul járt Csutival (forrás: Ripost), amit aztán otthagyott G.w.M kedvéért. Most ismét egy kis lakásban élnek, és az RTL ezzel kapcsolatban beszámolózott.

„Reggelente kukásautókat és buszokat nézünk innen fentről, csodáljuk a naplementét, plusz liftezünk minden egyes nap, amit imádnak.”

- élt egy furcsa ki képzavarral Edina, aki aligha értette úgy mondandóját, hogy reggelente ők a napfelkelte helyett a naplementét élvezik. 

A Kulcsár-G.w.M páros állítólag már készül a közös kislányuk születése utáni időkre. A tervek szerint kertes házba költöznének a lehető leghamarabb. Bár azzal kapcsolatban kételkedünk, hogy a "sztárrapper" mennyire vágyakozik a külvárosi, nyugodalmas élet után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás