promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina ítélőszék elé kerül a házasságkötése után, megdöbbentő dolog derült ki Tomán Szabina fizetéséről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bíróságra kell mennie a frissen házasodott Kulcsár Edinának, hatalmas baki ejtettek a Szerencsekerék készítői, Majka felesége pedig levetkőzött egy férfimagazinnak. Heti hírösszefoglaló.

Majoros Hajnalka annak idején levetkőzött a Playboy magazinnak. Majka felesége még fiatalabb volt, mikor a meztelen képek készültek róla, és ezek annyira jól sikerültek, hogy a 2005-ös év Playmate-jének választották, és ez volt az az időszak, amikor a Playboy pápa Hugh Hefner is felfigyelt rá.

Kulcsár Edináról kiderült, hogy korábban arab országokban volt prostituált. Ez azért probléma, mert így nem is indulhatott volna azon a szépségversenyen, amit meg is nyert. Kulcsár Edina ügye most a bíróság előtt van, így a frissen házasodott édesanyának hamarosan az ítélőszék elé kell járulnia.

Sokan gondolkodhattak már azon, hogy a Cápák között befektetői mennyi pénzt kaphatnak az RTL-től, hogy ebben az üzleti showműsorban szerepelnek. Most kiderült, pontosan mekkora összeg üti az üzletemberek markát.

Hatalmas bakit ejtettek nemrég a Szerencsekerék készítői, ugyanis az egyik reklámvideóban idő előtt lelőtték, hogy melyik adásban fogják megnyerni az autót.

Az egyik olvasónk nemrég belefutott egy átverésbe, de a Raiffeisen Bank azonnal lépett, viszont az oldal még jelenleg is aktív. Megmutatjuk, melyik internetes oldal okozott kellemetlenséget.

A kormány egyedülálló kiadvánnyal készül a nyugdíjasoknak: érkezik a JóKor elnevezésű magazin, ami a legfontosabb, közérdekű információkat fogja tartalmazni minden nyugdíjast érintő intézkedésről.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás