promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi pénzt kap Tomán Szabina a Cápák között-ért - Ezt kevesen fogják elhinni
Borítókép:  RTL (via forbes.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyi pénzért ülnek a székekben a Cápák között befektetői.

A Cápák között óriási népszerűségnek örvend, sorra dönti meg a nézettségi rekordokat, és valós vállalkozókat mutat be, akiknek a saját eszüknek és ügyességüknek köszönhetően van lehetőségük befektetéshez jutni a nagyoktól, azaz a Cápáktól.

Tomán Szabina, Balogh Levente, Moldován András, Balogh Péter és Lakatos István hétről hétre ott ül a „nappalinkban” és vadásszák azokat a „csodaembereket”, akikről úgy gondolják, hogy megérné velük dolgozni. A műsorban is mindig elhangzik, hogy a Cápák a saját vagyonukat fektetik be, tehát az üzletemberek a saját pénzüket kockáztatják, nem az RTL vagyonát.

A műsor kreatív producere Máté Krisztina, aki a Story magazin kérdésére válaszolva elárulta, hogy mennyit kapnak a milliomos Cápák a műsor elvállalásáért.

„A Cápák azért vesznek részt a műsorban, mert üzleti lehetőségeket keresnek. Nem barátságból, jótékonykodásból, hanem mert olyan befektetési lehetőségeket találnak a vállalkozók között, ami megtérül. Vagyis ez egy win-win helyzet, mindenki megtalálja benne a számítását. Milyen gázsit is kaphatnának? Ha nem érné meg nekik, nem szánnák rá az idejüket”

– részletezte a tévés szakember.

A Story megjegyzi, hogy a befektetők ingyen keresik a jövő vállalkozóit, hiszen számukra az üzleti lehetőség és a befektetés megtérülése a lényeg. Mindez tényleg azt jelenti, hogy a Cápák ellentételezés nélkül, teljesen ingyen keresik és segítik a jövő vállalkozóit. Pontosabban a gázsijukat a Kishalak vállalkozásaiból kapják meg valamikor a jövőben. Tehát az RTL produkciójától nem kapnak fizetést a műsorért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás