promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Valami nem stimmel” – Tomán Szabinának azonnal gyanús lett a vállalkozó
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina gyanút fogott.

Továbbra is töretlen népszerűséggel viszi a hétvégéket az RTL üzleti showműsora, a Cápák között. A 6. héten ráadásul akkora volt a nézettsége, hogy a műsor történetének második legmagasabb közönségarányát érte el, 24,1 százalékot. Ez azt jelenti, hogy a ekkora volt a nézettsége a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek).

A Cápák között legutóbb is a hét legnézettebb műsora lett a fiatalok körében, könnyedén maga mögé utasította a vele egy sávban futó Vigyázat, gyerekkel vagyok-ot is.

Vasárnap este ismét új adással fog jelentkezni, újabb magyar vállalkozók fognak a Cápák elé járulni, és megpróbálnak minél több csúcsragadozót kifogni. Viszont nem mindenki érdemes arra, hogy a befektetők a pénzüket, az idejüket, és az energiájukat tegyék bele egyes vállalkozásba.

Erre láthatunk majd újabb példákat az aktuális adásban. Az alábbi előzetesben láthatjuk, ahogy a műsor egyetlen női Cápája gyanút fog az egyik vállalkozóval kapcsolatban, de egyelőre nem tudni, hogy mi lett neki gyanús. Nem is olyan régen ő volt az, aki mindössze 3 kérdéssel buktatta le az egyik nagyotmondó vállalkozót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás