promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina már csak a múlt, az új szerelem mindent felülírt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így Kulcsár Edina tényleg teljesen el van felejtve, ahogyan vele együtt minden csalódás.

Kulcsár Edina és Csuti szakítása ugyebár anno óriásit robbant a bulvársajtóban. Pedig a média akkor már nem is annyira foglalkozott velük, de ez pillanatok alatt megváltozott. Ez is eléggé jó csámcsogási lehetőség volt a közönségnek, de akkor vett még gigászibb fordulatot az ügy, amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina ismét szerelmes, és megtalálta magának az álompasit G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Lehet, hogy Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata eleve a szakadék szélén táncolt és a megszokottságra épült? Utóbbi mindig igyekezett kiemelni, hogy nem volt harmadik személy a dologban, amikor a válás mellett tette le a voksát, de ha már megérkezett az életébe G.w.M, akkor nem akarta őt elengedni, mert ismét felrázódott minden körülötte.

G.w.M és az új kedvese már nem akart gyereket, de aztán Kulcsár Edina csinált egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és megszületett a páros első közös gyermeke, akit Amarának neveztek el. Kulcsár Edina nem is akar annyira reflektorfényben lenni, így a családdal, valamint a kisbabával igyekszik foglalkozni.

G.w.M is idén jelentette be, hogy inkább kevesebb bulit, de jövő évtől csak nagykoncerteket vállal be. Eleve zenei fejlődésen törte a fejét, de többet is akar lenni a családjával.

Csutinak bár nehezebben ment az ismerkedés a szakítás után, de már ő is bizonyítja, hogy Kulcsár Edina végleg a múlt, és abszolút új életet kezdett. A jelenlegi párja, a modell Sudár Bianka 13 évvel fiatalabb az üzletembernél, de ez a korkülönbség abszolút nem zavarja őket.

Csuti valóban a fellegekben jár, és már össze is költöztek a párjával. Bianka az üzletember gyerekeivel is jól kijön, tehát teljes az összhang. Közben igyekeznek bejárni a világot, most például Párizsban romantikáztak.

„Párizs fölött! Kábé a kis lelkem is ennyire a fellegekben jár, lassan egy éve!”

- írta a friss fotóhoz Csuti Instagramon.

Ettől még valami nem fog változni: Csuti valószínűleg soha nem fogja megkedvelni Kulcsár Edina pasiját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás