promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina nem jelent meg a bíróságon: a meghallgatás napján külföldre utazott, de nem sokáig úszhatja már meg
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éppen azon a napon volt sürgős dolguk a férjével, G.w.M.-mel.

Négy tanút idézett be a Pesti Központi Kerületi Bíróság, azonban egyikük sem jelent meg a meghallgatásra kiírt napon. A per tárgya lányok külföldi kiközvetítése, erotikus célzattal, ezzel kapcsolatosan szeretett volna kérdéseket feltenni az ügyet tárgyaló bírónő. A munkát hoszteszmunkaként hirdették meg, de az ügy iratai szerint a feladat egyértelmű volt: erről a per egyik titokzatos, védett tanúja nyilatkozott. Alkalmanként több száz ezer forintot is meg tudtak keresni és olykor még hírességeknek is kiközvetítették őket. Elmondta azt is, hogy a fotózás egyezményes kódnyelv volt, ez takarta azt, ha valakivel konkrétan jobban össze kellett melegedni.

A szálak messzire futnak és nem csak Dubait érintik: belföldön is tevékenykedtek, de voltak kapcsolataik Marokkóban, Libanonban, Mexikóban, Párizsban, Londonban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Korábban Hódi Pamelát már kihallgatták, most ugyanezt szerették volna tenni Kulcsár Edinával, akinek elvileg minden rendelkezésre álló információja megvolt ahhoz, hogy ne felejtse el a bíroság által kiírt időpontot. A tárgyalóteremben a bírónő elmondta, hogy Edina és a jogi képviselője is értesítve lettek a meghallgatásról, minden szükséges tájékoztatást megkaptak, ennek ellenére sem ment be a bíróságra. A meghallgatás időpontját tavaszig elhalasztották, de ez a legutolsó dátum, ekkor már mindenképpen meg kell jelennie és válaszolnia kell a neki feltett kérdésekre.

Az utazás az Instagram története szerint hirtelen jött ötlet volt: párja, G.w.M. este felkelt és váratlanul megkérte Edinát, hogy csomagoljanak, ugyanis Németországban van egy kisebb elintéznivalója. Így kocsiba pattantak és mentek is München felé.

A korábbi levél egyébként, melyben Edinát a bíróságra hívták nem kereste jelzéssel visszakerült a feladóhoz, de a terhességét is használta már kibúvóként.

Edina egyébként Instagram csatornáján mostanság több edukációs tartalmat is megoszt, nem olyan régen például a szemetszedés fontosságára hívta fel a figyelmet. Másik nagy projektje, amire gőzerővel toborozza a segítőket a kiírt Instagram népszerűségi verseny, melyben két kategóriában is indul a szépségkirálynő.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás