promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti kitálalt: minden szaftos részletet elmondott Kulcsár Edináról és a szakításról, végre kiderült az igazság
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti kegyetlen őszinteséggel mesélte el Hajdú Péternek, hogyan zajlott a szakításuk Kulcsár Edinával.

Pár héttel ezelőtt szinte az egész ország meglepődött azon, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentették a válásukat, az viszont kifejezetten felháborította az embereket, hogy mindössze három nappal később kiderült, hogy Kulcsár Edina összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. Akkoriban még nem lehetett tudni a pontos részleteket a szakításról, de most Csuti a Life TV-n futó Összezárva című műsorban mindent elmondott Hajdú Péternek.

Csuti elárulta, hogy karácsony környékén úgy érezte, hogy valami nincs rendben, ezért hajnalban belenézett Kulcsár Edina telefonjába, és félreérthetetlen üzenetváltásokat talált benne, de akkor még nem tudta, hogy kiről van szó, mert álnéven chateltek – aznap reggel szembesítette feleségét a dologgal, Edina pedig tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy valóban van még valaki az életében.

Csuti teljesen összetört, Kulcsár Edina pedig újabb esélyt akart adni a házasságuknak, de azt már nem lehetett megmenteni. Az üzletembert érthető módon nagyon megviselte ez az időszak, reggelente savat hányt a feszültségtől és a fájdalomtól, ráadásul nagyon rosszul esett neki Edina posztja, amiben bejelentette kapcsolatát G.w.M-mel, hiszen szerinte hiányzott belőle az empátia, mintha semmibe vette volna az utóbbi együtt töltött éveket.

Próbálja összeszedni magát, de láthatóan még most is nagyon rosszul érzi magát Csuti, mert zátonyra futott a házassága. Szerinte nem lesz még egy ember, aki annyira fogja szeretni Edinát, mint ő, de szerencsére még a nehéz körülmények mellett is nyugodtan, felnőttek módjára tudnak viselkedni, főleg, ha a gyerekeikről van szó – de az azért nem esett jól Csutinak, hogy az újságokból kellett megtudnia, hogy a kisfia és a kislánya már találkoztak G.w.M-mel, akire amúgy nem haragszik.

Itt lehet megnézni egy részletet az Összezárva című műsorból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás