promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Csuti becsajozott, Kulcsár Edina pedig szakított G.w.M-mel?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég vad pletykák kezdtek el terjedni az interneten az egykori sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti magánéletével kapcsolatban.

Az utóbbi hetekben az egész országot lázban tartotta Kulcsár Edina és Csuti válása, de főleg azért, mert Edina mindössze három nappal a nagy bejelentés után felfedte, hogy együtt van az ismert magyar rapperrel, G.w.M-mel, akivel azóta is rengeteg támadást kapnak – most pedig elég meglepő szóbeszéd kapott szárnyra róluk.

Egyes pletykák szerint Kulcsár Edina és G.w.M már nincsenek együtt, és ezt a feltételezést arra alapozzák, hogy Edina már nem kedveli a rapper képeit Instagramon.

Ezzel csupán annyi gond van, hogy G.w.M viszont lájkolja Kulcsár Edina posztjait, ráadásul az egykori szépségkirálynő pár órája kirakott legutóbbi képéhez oda is írta a zenész, hogy „Szépségem”, amire szívecskés reakciót kapott a szerelmétől, szóval egyáltalán nem úgy tűnik, hogy szakítottak.

Csuti is a szóbeszédek középpontjába került, miután az ismert magyar énekesnő, Szőcs Reni elég sejtelmes válaszokat adott azzal a témával kapcsolatban, hogy vajon összejöttek-e – sőt, konkrétan hebegett-habogott, mikor erről kérdezték egy interjú során, de végül nem akart nyilatkozni, a reakciója pedig nagyon gyanús volt, így sokan rögtön biztosra vették, hogy együtt vannak.

Itt lehet megnézni a Szőcs Renátával készült interjúból egy részletet, hogy mindenki eldönthesse, vajon együtt van-e Csutival, vagy sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás