promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti annyira meghatódott, hogy sírva fakadt a történteken - videó
Borítókép:  YouTube.com/könnyűnekedtevállalkozóvagy! (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti olyan videót osztott meg a közösségi oldalán, amitől még az ő könnyei is kicsordultak.

Szabó Andrást, vagyis Csutit már láthattuk könnyekbe lábadt szemekkel, amikor Kulcsár Edináról, egykori párjával való szakításáról kellett beszélnie. Most azonban valami teljesen más miatt hatódott meg a magyar celeb. Az orosz-ukrán háború úgy látszik őt is mélyen érinti, hiszen ezzel kapcsolatosan posztolt a napokban. 

Egy igazán megindító videót osztott meg közösségi média felületén, ami a hétvégén lezajlott futball mérkőzésen készült. 

Roman Jaremcsuk, az ukrán válogatott játékosa, nagy akarat- és lelkierőről tett tanúságot: az események ellenére úgy döntött, hogy részt vesz a meccsen. Amint pályára lépett a focista, egy elképesztően együttérző és megható fogadtatásban részesült. 

Ukrán táblákat és zászlókat emeltek neki a magasban, amit természetesen egy nagy tapsvihar is kísért. A játékost nagyon megérintette ez a gesztus, ahogyan Szabó Andrást is, aki a következő gondolatot fűzte a megosztásához:

„Az utolsó kockáknál elsírtam magam! Könnyekig hatódott becserélésénél Roman Jaremcsuk a Benfica 36-szoros ukrán válogatott labdarúgója! Abszolút érthető módon pont az ellenkezője volt tapasztalható a hétvégi bajnoki meccseken szerte Európában, hogy az ukrán labdarúgók nem tudták/nem akarták vállalni a játékot, mindezek ellenére Jaremcsuk játszani szeretett volna és ami fogadta az valami egészen döbbenetes votl! A labdarúgás, több mint sport, békés híd lehet a háborúzó felek között és segítség a gyorsabb béke érdekében is!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás