promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki évekkel ezelőtt pontosan megjósolta, mit fog tenni Putyin – minden beválni látszik!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a Krím 2014-es bekebelezésekor látszott, hogy az oroszok nem állnak meg ott.

A négy éve elhunyt John McCain 2008-ban republikánus színekben indult el az amerikai elnökválasztáson, de igazából nem sok esélye volt a friss erőnek számító, demokrata Barack Obamával szemben.

McCain keményen és becsületesen küzdött, amint az egy háborús hőshöz illik, aki öt és fél évet töltött vietnámi hadifogságban. A politikus igazi terepe tehát a harcmező volt, ezért is tudott azon a téren jó előre olyan jóslatokat tenni, amelyek lényegében most, a szemünk láttára valósulnak meg.

A lánya, Meghan McCain friss nyilatkozata szerint minden figyelmeztetés, amit néhai édesapja Oroszországgal és Putyinnal kapcsolatban mondott neki családi körben, az szóról szóra igaznak tűnik.

„Éveken keresztül rengeteg riasztó dologra hívta fel a figyelmet, de sokan ezzel egyáltalán nem törődtek. Dühös vagyok, amiért meghalt, és nem mutathatja meg még egyszer az ukránoknak, hogy velük vagyunk”

– emelte ki a politikus lánya. McCain már évekkel ezelőtt, a Krím 2014-es orosz bekebelezése során ilyen megállapításokat tett, valóban tűpontosan megjósolva a mai eseményeket:

„Vlagyimir Putyin nem akarja, hogy Ukrajna Európa része legyen, és ezt sikerül is elérnie.”

„Putyin az Orosz Birodalmat akarja visszaállítani, ezt már többször kijelentette maga is, nem kellene tehát meglepődnie senkinek.”

„Putyin meg van győződve arról, hogy az Egyesült Államok gyenge, ezért nem fogja megtorolni, ha elfoglalja a Krímet, és talán Kelet-Ukrajnát.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás