promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinál is jobban utálják az emberek Kulcsár Edinát: turbófokozatba kapcsolt a Varga család pofátlankodása
Borítókép:  Youtube - pajzansubtitles7007
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vállalhatatlanná fajult a helyzet, sortűz alá vették a Varga-Kulcsár családot az emberek: most mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk.

Úgy látszik, hogyha valami történik a magyar celebvilágban, akkor az a 21. században már csak fénysebességgel tud történni. Két hete még híre hamva nem volt annak, hogy a Tóth Gabi-Krausz Gábor válás után újabb sztárbomba robban az éterben, de megtörtént: Kulcsár Edina saját, fizetős csatornát indított, ahol az elején havi 2000, később havi 5000 forintért betekintést nyerhetünk a család mindennapjaiba.

Természetesen akadtak olyan ügyeskedők, akik azért fizették be az egyébként nem túl jelentős összeget, hogy a videókat kimentve megosszák azt bizonyos közösségi oldalakon.

Edináék ennek kiküszöbölésére felfogadtak egy ügyvéd csapatot, akik az ilyen visszaélések ellen keményen fel fognak lépni, így a kiszivárgott képsorokat a felvett és a live műsoraikból most mi sem osztjuk meg olvasóinkkal, azokból azonban a reddit.com nevű oldalon tudnak szemezgetni, a népharag is leginkább itt zúdult a sztárházaspárra.

Itt beleshettünk a család mindennapjaiba és bizony már az első epizód is tartogatott rengeteg olyan felütést, amitől napokig hangos volt az internet. Edina a mentális problémákkal küzdő férjét látogatta meg a kórházban, aki bár kérte, hogy Edina ne videózzon, mégis felkerült a csatornára az adás, ezzel nem kiakadást okozva.

Ezután G.w.M. is bejelentette, hogy saját csatornát indít, ahová tagdíjért csak az igazi rajongókat várja és egy igazi közösséget szeretne maga köré kovácsolni. Így az Instagram már hivatalosan is családi vállalkozás lett. Azt is szóvá tették a követők, hogy bár Varga Márk elvileg gyenge és sebezhető, labilis állapotban van, mégis szinte naponta új Instagram storykat tesz ki, amiben kirobbannó energiáról beszél és arról, hogy nem hagyhatja cserben követőit, így új koncertek, dalok és még egy könyv is várható.

Közben Nagy Melanie is megszólalt, miszerint nem örül ennek az új műsornak, Csuti egyelőre nem mondott véleményt, de az sem kizárt, hogy onnan is kinéz egy kiadós botrá.

Nézzük képekben a történéseket.

G.w.M. itt szólt a rajongóihoz a csatorna indításáról és csatlakozásra buzdította az igazi fanokat:

Itt Edina reagált a rájuk ömlő gyűlöletcunamira, mindenkit békességre és szeretetre buzdít:

Itt pedig egy bónusz tartalom, érdekességként. G.w.M. és LL Junior világi cimborák és úgy néz ki, hogy a rapper felesége is jóba van férje gyorshajtó pajtásával. Most Edina reklámozza LL Junior új food truckját, amelyet a mulatós rapper nem olyan régen nyitott, amolyan szárnypróbálgatánként:

Nektek mi a véleményetek a házaspár eddigi ténykedéséről? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, itt a szavazás, ahol állást foglalhatsz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás