promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betelt a pohár a TV2 hétfői marháskodása után, tömegesen pártolnak el a feldúlt nézők a csatornától
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézőknek annyira elegük lett a TV2-ből, hogy már inkább az RTL-re kapcsolnak.

Lehet, hogy a TV2-nek korábban bejött a Szerencsekerék visszahozatala és modernizálása, de úgy tűnik, az 5. évadra a nézők kezdik unni már Kasza Tibiék végeláthatatlan bohóckodását és komolytalankodását, ugyanis egyre több panasz és negatív visszajelzés olvasható a műsor közösségi oldalán. A feldúlt nézőknek elegük van már abból, hogy Kasza Tibi folyamatosan el akarja lopni a showt, hogy a készítők telerakják a produkciót olyan vérciki játékokkal, amiket a párbajok során láthatunk, és hogy az egész Szerencsekerék nem szól másról, csak a hülyéskedésről.

A TV2 már a pénteki pofátlan húzásával is kihúzta a gyufát - mostanra sokadszor - a nézőknél, de a hétfői adás végleg betette a kaput.

Hogy a TV2 folyamatosan ismétlésekkel játszadozik a Szerencsekerék nézőinek idegrendszerével, azon már meg sem lepődik senki, hiszen régóta csinálják, hogy az új adások közé sunyi módon besuvasztanak egy-egy ismétlést, hátha nem veszi észre senki, csakhogy a nézők nem hülyék - hiába is nézi őket annak a csatorna.

Ha pedig nem is ismétlést kell nézniük a tévében, akkor azt látják, hogy Kasza Tibi folyamatosan produkálja magát, és megy az állandó bohóckodás a műsor alatt.

A nézők szerint a Szerencsekerék már nem arról szól, mint régen, vagy amikor még elindult a modernizált változat, a csatorna teljesen ráment erre a szórakoztató vonalra, csakhogy ezzel nem szórakoztatnak senkit, hiszen a kommentszekcióban olvasható visszajelzések is bizonyítják, hogy a nézőket ez sokkal inkább bosszantja, és kellemetlenül érzik magukat miatta.


Hogy a TV2 valóban a saját sírját ássa már a Szerencsekerékkel, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az emberek folyamatosan követelik Kasza Tibi azonnali eltávolítását a műsorból, illetve vannak olyanok, akik már inkább nem is nézik a Szerencsekereket, hanem izgatottan várják az RTL-en Az ugrás című vetélkedőt, amit Gundel Takács Gábor fog vezetni.

„Dühítő, én már nem is nézem és várom a Gundel műsorát az RTL-en! Remélem jobb lesz, bár a Kaszánál minden más sokkal jobb!!!! Gundel talán egy színvonalasabb műsorhoz adja a nevét”

„Minősíthetetlen, kritikán aluli ez a műsor, a Kaszának a megszólításai a játékosoknak, egybe véve szánalmas, stb., de legfőképpen a Kasza miatt......jó lenne ha már nem a Kasza Tibor vezetné”

„Már nagyon unalmas...komoly most nem lehet semmi normálisat nézni a tvben, majd talán ha jön az ugrás az rtlen, azt várom”

- írják a kommentelők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás